2777
2789
عنوان

کودک همـ سری💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 84 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

متنفرم از اینا و تعصبشون بیچاره ما دخترا 💔💔💔💔💔💔

یه مستند دیدم خیلی اذیت شدم 

از یه دختر سیستانی پرسیدن 

دختره گفت ما تو اینجا هیچی با به میل خودمون نیست حتا درس خوندن 

فقط چیزی که اینجا ما اختیارش رو داریم و میتونیم به سلیقه خودمون انتخابش کنیم رنگ پارچه ای هست که برای لباسامون می‌دوزیم

خیلی دردناک بود برای منه لر

ترشیده؟والا من ۱۹ سالمه و تا ۲۶ سالگی حرف ازدواج نباید بزنم ، بشون بگو گیرت میاد خوبم گیرت میاد

والا میترسم گیرم نیاد چون باید همش، سرکوفت اونارو تحمل کنم ک بهت گفتیم وفلان ولی حرف گوش نکردی

اخی شوهر دخترداییمم یه روانیه ولی خداروشکر الان خشبختن

فازت چیه؟

یبار میگی خوشبخته 

یبار میگی شوهرش روانیه😑

درضمن فقط تو بلوچ  ازدواج  زود نیست

۹۰درصد ایران این رسم  وجود داره

پدر مادرم اجازه نمیدن پامو از خونه بزارم بیرون چه برسه بیرون شهر و کشور

دانشگاه ک میری زبانم بخون تا بعد.البته اگه بذارن بری دانشگاه .متاسفانه خیلی سنتی ان خانوادت خدابت صبربده ارزو  میکنم راه برات هموار بشه

این واقعا جدید بود 😐💔

خیلییییی اصلا ناجوره دخترعموهه برا شوهر من بود ک گفته نمیخوامش... پدر دختره هم گفته اگه دختر منو نگیری واسه یکی از پسرات قطع رابطه میکنم ...اونم پسر دومیشو راضی کرده

فازت چیه؟یبار میگی خوشبخته یبار میگی شوهرش روانیه😑درضمن فقط تو بلوچ ازدواج زود نیست۹۰درصد ایران ا ...

اقا شوهرش ک همش اذیتش نمیکنه دوسش داره ولی بعضی وقتا  سگ میشه فقط (بعضی وقتا) خانم محترم