2777
2789
عنوان

کودک همـ سری💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 84 پست

منی که تا همین چند سال که حرفش زیاد شد اصلا نمیدونستم کودک همسری چیه بااینکه خودم  15 سالگی ازدواج کردم ولی پدرم ازم پرسید همه فکراتو کردی و چون خودم خیلی ازدواجی بودم قبول کردم خداروشکر راضی ام با دوتا گل دختر 

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

خیلی ناراحت میشم که این چیزا رو می‌شنوم 

منم یکی از اطرافیان تو ۱۳ سالگی ازدواج کرد ۱۵ سالگی بچه دار شد و الان طلاق گرفتن

چون طرف شکاک و روانی بود و دست بزن داشت 

یعنی وضعش خیلی وخیم بوداا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ترشیده؟والا من ۱۹ سالمه و تا ۲۶ سالگی حرف ازدواج نباید بزنم ، بشون بگو گیرت میاد خوبم گیرت میاد

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...
اگ دانشگاهم برن نمیزازن مستقل شم مثلا من رویامه با دوستام خونه مجردی بگیریم مسنقل شیم ولییی تا شوهر ...

ی رشته ای بخون ک هم علاقه داشته باشی هم بازارکار داشته باشه شاید تونستی برای ارشد بورس بگیری وبری .شاید تونستی پس  ب این فکرکن و درس وزبانا فراموش نکن

ی رشته ای بخون ک هم علاقه داشته باشی هم بازارکار داشته باشه شاید تونستی برای ارشد بورس بگیری وبری .ش ...

پدر مادرم اجازه نمیدن پامو از  خونه بزارم بیرون چه برسه بیرون شهر و کشور 

منی که تا همین چند سال که حرفش زیاد شد اصلا نمیدونستم کودک همسری چیه بااینکه خودم 15 سالگی ازدواج ک ...

😂😂😂😂😂وای ببخش خندیدم 

یه لحظه تصورت کردم که همششش ذوق لباس عروس رو داشتی و به هم کلاسی هات می‌گفت 

غصصصصه غصصصصصصه من می‌خوام واقعی واقعی عروس بشم 

شوووهررررر دارم،🤩🤩🤩🤩🤩

ببخشید تورو خدا 😂😂😂😂

ن فقط دختر ...

برادرشوهر من ب اصرار پدر و پدربزرگش (مادری) با دختر عموش ازدواج کرد ک وقتی عقد کردن اواخر ۱۴ سالگیش بود و دختره ۱۶ سالش بود...الان پسره ۱۷ سال دختره ۱۹ ی پسر یه ماهه دارن🤦🏻‍♀️