2777
2789
عنوان

مخم زده شد با حرفاش ولی با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 37 پست
جفتتون، ولی پسره بیشتریه چیزای یاد گرفته طوطی وار تکرار میکنه با تجربه ها کاری میکنن دختر بیوفته دنب ...

دقیقن

#م‍‌ث‍‌ل‍‌ا ی‍‌ه‍‌و #آن‍‌ل‍‌ای‍‌ن‍‌ش‍‌ی ب‍‌ب‍‌ی‍‌ن‍‌ی #ه‍‌ز‍‌ا‍‌رت‍‌ا پ‍‌ی‍‌ام #دوس‍‌ت‌دار‍‌م ت‍‌و پ‍‌ی‌ ‍ویته" :)
میدونی اصلا اعتماد به ایم مدل ناز کشیدنا ندارم ولی در عین حالم تو دل آدم کلی پروانه پر میزنه🥺

اره منم ب روش چیزی نیاوردم همچنان قهرم😂🤷‍♀️

#م‍‌ث‍‌ل‍‌ا ی‍‌ه‍‌و #آن‍‌ل‍‌ای‍‌ن‍‌ش‍‌ی ب‍‌ب‍‌ی‍‌ن‍‌ی #ه‍‌ز‍‌ا‍‌رت‍‌ا پ‍‌ی‍‌ام #دوس‍‌ت‌دار‍‌م ت‍‌و پ‍‌ی‌ ‍ویته" :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این با همش فرق داشت حرفا دیگش چندشم میشد ولی خب فک کن طرفو چقد فحش بد دادی قبلش تهدیدش کردی یهو اینا ...

دو تا حالت بیشتر نداره 

یا خیلی تاکید میکنم خیلی عاشقه 

یا خیلی کاربلده 

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون
دو تا حالت بیشتر نداره یا خیلی تاکید میکنم خیلی عاشقه یا خیلی کاربلده

کاربلد اگ بود تو این هفت ماه یکاری می‌کرد 

نمیدونم چ جونوریه این😂

کاربلد اگ بود تو این هفت ماه یکاری می‌کرد نمیدونم چ جونوریه این😂

شاید میخواد بیشتر وابستت کنه بعد یه حرکتی بزنه😂

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون
شاید میخواد بیشتر وابستت کنه بعد یه حرکتی بزنه😂

میدونه وابستش نیسم اصن تو این مدت من نخ ندادم بش

میدونه وابستش نیسم اصن تو این مدت من نخ ندادم بش

همین دیگه داره واسه همین تلاش میکنه وابسته بشی که ولش نکنی 

شغلش چیه ؟ 

من نظرمو بگم اولن فحش آبدار چیه ؟ مثل یه خانم با شخصیت باش 

سر چی دعوا کردید ؟ 

و اینکه من حالم بهم خورد از حرف زدن اون 

باز نظر شخصیه ممکنه تو خوشت بیاد بنظر من عاقلانه ابزار علاقه بشه بهتره این چیزا چندشم میاد زدنتو تتو میکنم و این مسخره بازی 

تحصیل کردس ؟