2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان

129 بازدید | 14 پست

کسی آزمایش ذخیره تخمدان داده کم باشه؟ باردار شدین بعدش؟ من این ماه ۴ روز عقب انداختم همیشه سروقت پریود میشدم . خوشحال بودم که حتما باردارم ولی پری شدم . خیلی اعصابم خورده .ذخیره تخمدانم هم کمه نمی‌دونم چیکار کنم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چندسال پیش اولین بچه اقدام کردم باردار نشدم رفتم ازمایش هورمونی دکتر گف ذخیره تخمدانت کمه ولی به این معنا نیست که نازایی بعدش همون ماه بدون اینکه دارویی بخورم باردار بودمو دوتا بچه اوردم که یکیش از دست دادمو و الان بازم گفتم حتما دیگه ذخیره تخمدانم خیلی پایین اومده و اقدام کردم باردارم به لطف خدا اصلا نگران همچین موارد نباشین میدونم تو دوره اقدام هزار جور فکر ادمو میبره میاره ولی صبور باشین انشاالله بوقتش میشه

منم چندسال پیش اولین بچه اقدام کردم باردار نشدم رفتم ازمایش هورمونی دکتر گف ذخیره تخمدانت کمه ولی به ...

عزیزم ذخیره تخمدانت چند بود؟ الان نمی‌دونم واقعا چیکار کنم برم دنبال دکتر نازایی یا طبیعی اقدام کنم . خیلی استرس دارم میترسم زمان از دست بدم

منم چندسال پیش اولین بچه اقدام کردم باردار نشدم رفتم ازمایش هورمونی دکتر گف ذخیره تخمدانت کمه ولی به ...

شما چند سالته؟ تغذیه یا دارویی چیزی خوردی این دفعه ک بازم باردار شدی؟ پس چرا من نمیشم خیلی ناراحتم 

شما چند سالته؟ تغذیه یا دارویی چیزی خوردی این دفعه ک بازم باردار شدی؟ پس چرا من نمیشم خیلی ناراحتم

۳۰سالمه موقه که دکتر گف ذخیره ات کمه۲۳سال بودم و همون ماه باردار بودم دیگه هرچی دارو وازمایش وسونو بیخود جمع کردم انداختم گفتم نیاز ندارم دیگه 

این ماه نزدیک زمان تخمکگذاری به مدت یه هفته ورزش تند رفتم و ازموقه که پاک شدم تازمان تخمکگذاری عسل وگرده نخل وسیاه دانه باهم قاطی کردم صبح ناشتا یه قاشق میخوردم ازش و اینکه معجون تو بستنی فروشی هفته ای یه بار خوردم همین

عزیزم ذخیره تخمدانت چند بود؟ الان نمی‌دونم واقعا چیکار کنم برم دنبال دکتر نازایی یا طبیعی اقدام کنم ...

منم تو این مدت هی به خودم میگفتم دیگه بچه دار نمیشم کارم سخت شده ولی خداروشکر.. انشاالله شما هم بزودی باردار شی خیالت راحت شه