2777
2789
عنوان

راجب مرگ ویدا

591 بازدید | 14 پست

خانما من اصلا پیگیر بلاگرا نیستم اما ویدا و پیمانو دنبال میکردم و از اینک ویدا خودکشی کرده ناراحت نیستم میدونید این کارما بود ک یقه ویدارو گرف اخه چطور یه ادم میتوته در عرض یکماه عشقشو ک رفته زیر خاک اونم تو جوونی فراموش کنه بره زیر رفیق شوهری بخابه ک بهش میگف داداش توروخدددددددا هی نگین قضاوت اون خودش میخاس ک دیگران قضاوتش کنن اگر اینجوری نبود حداقل تا یکسال اون رابطه کثیفشو تو خفا و سکرت نگه میداشت ب احترام پیمان چقدر پیمان عاشقش بود بهدا من یکسال همش میرم کلیپای پیمان میبینم همش میگم حیف از جووانیت چطور ویدا تونست زود فراموش کنع؟الان اون دنیا روش میشه تو چشم شوهرش نگاه کنه؟همه قبل ازدواج ب پیمان گفته بودن ویدا از اون دختراس اما پیمان بردش جمکران ادمش کرد پاکش کرد اما اشتباه کرد بعده مرگشم تنشو توگور لرزوند حتی پدر پیمان بخاطرش دق کرد 

نگید دغدغت چیه خب تو اینستا پرشده از کلیپاش همششششش میاد اکسپلور حرص میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از کارش خوشم نیومداوکی شوهر لازم داشتی میرفتی با یکی دیگه حتما باید زنه رفیق شوهرت میشدی

اصلا ویدا دختر درستی نبود رفیق پسر خالمه پسر خالم میگ تمام شهرری باهاش بودن پیمانم میدونسته ولی خب عاشقش شدع و گفته توبه کن میگیرمت

الان با گفتن این حرفا حق بزرگی گردن خودت انداختی

اون موقع ک زنده بود بدتر از این حرفا رو زدید ک ریشه در عقیدتون داره و خب شما در ادامه زندگی همچین کاری نکنید وسلام

الان ک فوت شده بازم ادامه میدید؟ک چی بشه ؟ 

بخدا ک کارتون به دور از ذره ای انسانیته

الان نیست و دستش از دنیا کوتاهه

بیخیال شید دیگه ....

من کار ویدا تایید و حتی تکذیب نمیکنم چون گناه هر کسی گردن خودشه

فالوور و حتی رفیقش هم نیستم 

۱۱۷۸۰ 🥀🕊

متاسفم واقعا🥲چون خدا میگه از این دنیا نخواهی رفت تا توی همون موقعیت قرار نگیری و تجربه نکنی

تاپیک هاشو بخون فقط 

وقتی جوابت ندادم بدون چقدر برام بی ارزش بودی که در حد تایپ یه پیام هم ندیدمت

متاسفم واقعا🥲چون خدا میگه از این دنیا نخواهی رفت تا توی همون موقعیت قرار نگیری و تجربه نکنی

الان مثلا کارما میخاد بزنه کمرم؟خداییییی نکرده خدایی نکرده این اتفاق برا منم بیوفته شوهرم بکنم اونم با رفیق شیش شوهرم براابرومم شده نمیرم جار بزنم حداقل یکم حفظ ابرو میکنم چرا متوجه نمیشین کارش اشتباه بوده چرا همش قضاوت قضاوت میکنین اخع