2777
2789
عنوان

خبر چین ها

145 بازدید | 9 پست

خانواده همسرم

همه از دم گزارشگر حتی از ساده ترین موضوع هم نمیگذرن🤣من طبقه بالای خونه پدرشوهرم هستم

اونا خونشون روستاست امروز اومده بود داشت خونه مادرشو میشست و تمیز میکرد من دندونم درد میکرد نتونستم برم پیشش و اینکه چندشب پیش دیدمش بهم بی محلی کرد بعدش گوشیم خاموش شده بود پدرش زنگ زده بود حالا زنگ زدن به همسرم گزارش کامل دادن پدر و خواهرش😵‍💫حالا زنها عادتشونه اخه مرد تو چرا

دیشب بی شوهرم بی احترامی کرد دوست نداشتم بهش زنگ بزنم زوره به شوهرم گفتم مگه کسی چیزی گفته گفت نه🫤چقدر طرف خانواده مارشو میگیره 

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔

خیلی بده خبر چینی یا فالگوش وایستادن ،من خواهر شوهرم 8سالش بود گف یواش رفتم دیدم عموم حرف مارو میزنه یواشکی گوش دادم مادر شوهرم گف خوب چی گفتن عوض بگه کار خیلی زشتی کردی نمی‌خوام بشنوم هر چی گفتن ،الان که بزرگ شده همین اخلاق رو داره خیلی بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میخای زندگی کنی یه رو باش به همسران چیزی بروز نده 

اگه نه دنبال جز و بحث اعصاب خوردی دامن بزن به قضیه 

بعدم سعی کن زیاده چیزی بهشون نگی هیچییی

سعی هم بکن با همسرت بری دیدنشون تنها نری 

کلا باهاشون تنها نباش

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
همسرم شیفت تا پسفردا نمیبینمش به نظرتون چطور بهش بگم که میدونم گزارش دادن بهش که دعوا نشه

هیچی نگو اصلا این بحث ارزش اعصاب خوردی و دلخوری نداره به نظرم،مهم واکنش شوهرت نه گزارش اونا،

اگه میخای زندگی کنی یه رو باش به همسران چیزی بروز نده اگه نه دنبال جز و بحث اعصاب خوردی دامن بزن به ...

فقط خدای بالاسری میدونه اینا با من چکار کردن🥺ازشون نمیگذرم خدا هم نگذره

هیچی نگو اصلا این بحث ارزش اعصاب خوردی و دلخوری نداره به نظرم،مهم واکنش شوهرت نه گزارش اونا،

قفسه سینه م درد گرفته نمیدونم چکار کنم من عاشق شوهرمم دلم میخواد باهاش زندگی کنم نمیذارن

فقط خدای بالاسری میدونه اینا با من چکار کردن🥺ازشون نمیگذرم خدا هم نگذره

اره خدا هیچ بدیو رو بیجواب نمیذاره بهشون فک نکن با همسرت خوب باش همینم که گفتم پیششون هیچییییی نه بروز بده نه حرفی بزن که برن بگن

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،،