2777
2789

نگران نباش چندتا نخه نازکو میخواد بکشه بیرون واسه من یه دونه گوشه بینیم مونده بود گیج خان یادش رفته بود چندماه بعد رفتم کشید هیچی به اندازه ماساژ دادنه بینی با کشیدنه تامپون از بینی چندش نیست

💘💘💘ترکم نکن من بی تو بیمارم 💝💝💝💝💝💝دیوونه وار دوست دارم من پیشتم تنهات نمیذارم💝💝💝💘💘💋💋😭😭😭m😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش چندتا نخه نازکو میخواد بکشه بیرون واسه من یه دونه گوشه بینیم مونده بود گیج خان یادش رفته ...

واي چقد دكترا گيجن!

اره تامپون ك ديگه هيچي:(

مرسي اميدوارم همينجوري باشه❤️

من اگه خدابخواد میخوام دوباره عمل کنم وسطش کج شد یعنی تابلوعه که تیغه ی وسط کجه

💘💘💘ترکم نکن من بی تو بیمارم 💝💝💝💝💝💝دیوونه وار دوست دارم من پیشتم تنهات نمیذارم💝💝💝💘💘💋💋😭😭😭m😘
واي چقد دكترا گيجن! اره تامپون ك ديگه هيچي:( مرسي اميدوارم همينجوري باشه❤️

یه کم درد داره، بستگی به دکتر داره

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

بیشتر سوزش داره تا درد اما قابل تحمله

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

دکتر من خدا نکنه نزدیکه آدم بشه فوری دست به دماغ میشه قسمته بالای بینیم بادکرده بود اومد جلو گفتم نه نیاز نیست دست نزنید گفت میخوام نگاه کنم چنان فشاری به اون قسمته بینیم واردکرد که درست شد البته درد نداشت ولی شوکه شدم یهو با اون شدت فشار داد حالا هم که کج شده فکر نمیکنم پیشه اون برم واسه عمله بعدیم