بچه ها دیگه داره بهم فشار میاد از تنهایی با خانومای رندوم اینجا همکلام میشم نه میتونم درس بخونم نه چیزی مامانم ایناهم نیستن امشبم تنها میمونم واقعا هیچکسو ندارم داره فشار میاد بهم دوستامم همه مشغول هستن نمیخوام مزاحم بشم چیکار کنم یه هفته هم دووم بیارم ؟ بیرون هم حالم خوب نمیکنه بدتر میشم میشینم فقط گریه میکنم احساس اینو دارم ترک شدم و واقعا هیچکس به حال دلم اهمیت نمیده
انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه کاربری دست دونفره:)
تک فرزند بودن خیلی حس بدیه ایکاش یدونه خواهر داشتم حداقل بغلم کنه بگه همه چی درست میشه با مامانم قهرم تحویلم نمیگیره سنگینی نگاه همه رو تو خونه حس میکنم
انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه کاربری دست دونفره:)
زیاد به حرفهای اطرافیان اهمیت ندهباهاشون رابطه توکم کن
جون با اطرافیان رابطه خاصی ندارم اینطوری شذم او یه محیط ایزوله ام عملا مامانمم ناراحت میشه با دوستام در ارتباطم میگه لازم نیست با کسی حرف بزنی وقتی میفهمه با دوستام چت میکنم ناراحت میشه
نه بعدو خودم هیچ علاقه ای به بیرون ندارم بدتر ادمارو میبینم حالم بد میشه انگار دچار یک تناقض شدم هم دوس دارم با ادما در ارتباط باشم هم میبینمشون حوصلم سر میره میخوام تنها بشم