این اصلا بی درد نیس منتها نهایت یکی دو روز زجر میکشه آدم ولی زجرش زجره ها😑 البته شنیدم اونایی که این کار رو میکنن میبرن تو خواب مصنوعی که زیاد زجر نکشن که اونم نمیدونم چجوریه
قرص برنج جزو دردناکترین خودکشی هاس.اصلا هم فوری نیست.یه پرستاری میگفت تو تمام سالهای کاریم حتی یک نفرو ندیدم بعد خوردن قرص برنج از شدت درد التماس نکنه که غلط کردم نجاتم بدین
اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
این حرفا چیه هیچی ارزششو ندارهحیف تو نیست؟ حتی بهش فکرم نکن
عزیزم زندگیم همش استرس و حال بده، بابام تموم خاستگارامو پرونده من میخام با ی کیس خوب ازدواج کنم ولی نمیذاره میگه من کلا نمیخام تو شوهر کنی، خودشم زهرمار کرده برام زندگیو