2777
2789
عنوان

چشم چرونی همسر

592 بازدید | 25 پست

سلام من باردارم و امروز از شدت فکر بشدت افسردگی گرفتم و حالم بده 

امروز با همسرم رفتیم سونو nt دوازده هفتگی 

ی خانم بود ک خیلی خیلی باس. ن خوبی داشت و لباسش هم کوتاه بود خیلی معلوم بود 

خانمه بیرون مطب باهام درمورد بارداری حرف زد و گفت ۸۱ کیلو هست (هم وزن من) و هر چی میخوره فقط جذب باس. نش میشه و همش باس. نش بزرگ میشه

هم راه میرفت 

این پامیشد راه میرفت شوهرم نگاه میکرد 

میخواست بشینه رو صندلی شوهرم نگاش میکرد

انقدر اذیت شدم انقدر اذیت شدم

اومد روبرو صندلی شوهر من ایستاد 

پشتش ب همسرم بود 

و همسرم ب شدت از نزدیک داشت نگاه میکرد و اصلا چشم برنمیداشت

خیلی ناراحتممم خیلی و نمیدونم باید چکار کنم 

همسرم خیلییی شوهر خوبیه و بقیه خصوصیاتش تمام عیاره و عالیه و مشکل دیگ ای نداره اصلا اصلا

ولی این هم ک همش ب با. سن خانم تا نگاه میکنه اصلا نمیتونم تحمل کنم سخته 

چکار کنم 

شما تونستین چشم چرونی همشرتون رو حل کنید؟ 

چطوری حل کردید؟ 

بخدا دیگ دارم میمیرم از شدت ناراحتی دق کردم تو شهر غریب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بد/ اینکه هرچی بخوری بره تو باسن. متنفرم از باسن بزرگ. اینم به نظرم آپشن نیست

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

حل بشو نیست

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

باید همونجا جوری نگاش میکردی که متوجه میشد ناراحت شدی

خانومای محترمم‌کاش وقتی انقدر تو چشمن یه لباس بهتر بپوشن

منم نخورید

وقتی استارترم انقدر توجه اش جلب شده

یعنی باید لباس بهتری میپوشید

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

باید همونجا جوری نگاش میکردی که متوجه میشد ناراحت شدیخانومای محترمم‌کاش وقتی انقدر تو چشمن یه لباس ب ...

بازم تقصیر خانما شد

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

کاش خانمها یکم حیا داشته باشند لازم نیست همه جاشون رو بیرون بزارن و توجه ها رو جلب کنند و یه خانم باردار و آنقدر ناراحت کنن، گناهه واقعا

اتفاقا منم چند هفته پیش رفته بودم سونو یه همچین خانمی با مانتو که چه عرض کنم بلوز اومد کاملا باسنش دیده بود توجه به سری مردا به سمتش بود البته من خانم هم حواسم رفت بهش 

یه آقایی همش نگاهش میکرد یه لحظه خانمش رو دیدم اونقدر خوشگل بود شبیه عروسک چشم سبز بور قد بلند خوش تیپ واقعا همه چی تموم ولی مرد به اون زن نگاه میکرد با اینکه اصلا به زنش نمی‌رسید دوست داشتم محکم با کیف بگویم سر مرد

خانم ها تو رو خدا حیا داشته باشید وقتی میری سونو یا مطب لازم نیست آنقدر جلب نظر کنی کلی خانم باردار یا حتی بیمار هست کن واقعا اذیت میشم خیر نمی‌بینید تو زندگی 

بازم تقصیر خانما شد

من نه زن ستیزم نه‌مرد دوست

از شوهر استارترم دفاعی نکردم و حقی بهش ندادم

ولی آدم باید خودشم‌رعایت کنه

بخاطر خودش

نه بخاطر مردای سست عنصر

اگر شما هم به عمق قضیه‌نگاه کنید متوجه میشید

آدم باید یه چیزهایی رو از دید عموم بپوشونه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️