2777
2789
عنوان

در مورد رنگ مو اطلاع دارین

525 بازدید | 16 پست

بچه ها کسی جواب این دو تا سوال رو می دونه؟

اولی اینکه فرق بین شکلاتی و بلوند شکلاتی چیه؟

دومی فرق بین بلوند شکلاتی و شکلاتی دودی چیه؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

شکلاتی و بلوند شکلاتی هر دو از طیف های رنگ شکلاتی اند بلوند شکلاتی روشن تره و برای دکلره استفاده بشه نتیجه بهتری داره

و شکلاتی دودی همراه با رنگ های خاکستری و دودیه که موهایی که ته مونده رنگشون نارنجیه رو پوشش میده

شکلاتی و بلوند شکلاتی هر دو از طیف های رنگ شکلاتی اند بلوند شکلاتی روشن تره و برای دکلره استفاده بشه ...

چقد عالی عزیزم

پس شکلاتی دودی روی مو رد نارنجی نمی ذاره ولی بلوند شکلاتی ممکنه یکم نارنجی و زرد بشه، درسته؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد عالی عزیزمپس شکلاتی دودی روی مو رد نارنجی نمی ذاره ولی بلوند شکلاتی ممکنه یکم نارنجی و زرد بشه، ...

بله عزیزم ولی برای دکلره با پایه های هفت و نیم هشت بلوند شکلاتی رو ترکیبی بزاری خیلی خوبه

شکلاتی دودی بخاطر اینکه دودی داره و دودی جزو خانواده های سرد و خنثی کننده نارنجی هست تا حدودی پوشش میده صد البته که باید اکسیدان و پیگمنت یا واریاسیون رو هم در کنارش استفاده کرد

شکلاتی و بلوند شکلاتی هر دو از طیف های رنگ شکلاتی اند بلوند شکلاتی روشن تره و برای دکلره استفاده بشه ...

بعد یه سوال دیگه

من رنگ موهام مشکی طبیعیه ولی قشنگ مشکیه، همه فک می کننن رنگ مشکی. گذاشتم

حالا می خوام رنگش کنم

رنگ شکلاتی ۶ بهتره یا شکلاتی ۷؟

می خوام به هیچ وجه زرد و نارنجی نشه

بله عزیزم ولی برای دکلره با پایه های هفت و نیم هشت بلوند شکلاتی رو ترکیبی بزاری خیلی خوبهشکلاتی دودی ...

واریاسیون نقره ای و بنفش هم خریدم

اکسیدان ۶ درصد می خوام بذارم. چون دنبال رنگ خیلی روشن نیستم

درسته اکسیدان ۱؟

موهات خیلی مشکیه؟دوس داری قهوه ای تیره بشه؟

دوس دارم روشن شه ولی چون به تجربه دیدم روشن رو مو هام نارنجی میشه به رنگ تیره هم راضی هستم

روشن ترین رنگی رو می خوام که رو موهام نارنجی نشه

واریاسیون نقره ای و بنفش هم خریدماکسیدان ۶ درصد می خوام بذارم. چون دنبال رنگ خیلی روشن نیستمدرسته اک ...

بله عزیزم اکسیدان شش درصد

این رنگا رو بخر

شکلاتی شماره ۴ نصف تیوپ

و شکلاتی شماره ۶ نصف تیوپ با توجه به مو

رنگ دودی ۷ ام بگیر برای اینکه نارنجی نشه دو بند انگشت بریز توش

واریاسیون بنفش دو سانت