عزمزم خواب دیدم پسر همسایه ازدواج کرده زنش قد بلنده خواب عروسی ندیدم فقط دیدم اینا زنو شوهرن و دست تو دست هم از خونه ما میرن بیرون با لباس معمولی البته پسر همسایه تو واقعیت زن داره ولی زنش کوتاهه
اگه عروسی ندیدی اشکال نداره من خودم واسه دوستم دیدم و توش لباس عروس پوشیده بود بدون داماد وطلاق گرفت ...
ای وای خدا نکنه طفلک فقط یه ساله با همن درمورد عروسی منم خواب دیدم اینجوری که مجلس ختم کسی رفته بودیم خونش همه سیاه پوشیده بودیم من حس خاصی نداشتم کسیو نمیشناختم یهو عروس با لباس عروس سفید گریه کنان اومد داخل من تعجب کردم من تو خوابام عروس داماد هیچوقت نمیشناسم کیه فقط به عنوان مهمان هستم یعنی مصبیتش به منم میرسه؟
ای وای خدا نکنه طفلک فقط یه ساله با همن درمورد عروسی منم خواب دیدم اینجوری که مجلس ختم کسی رفته بو ...
خواب مجلس ختم هم خواب جالبی نیس واسه عمه ام دیدم ک اصلا کسیا تو اون محلس نمیشناختم کلا ربطی ب طایفه مانداشت ی سال بعد سرش کلاه رفت .حواست جمع باشه همه جوره .ب کسی اعتماد نکن .توانتخابات دقت کن وصدقه هم بده منم واسه خودم دیدم بعدش واسه داداشم ی موقعیت بدی پیش اومد و خودمم درگیر شدم اماخواب هشداره از طرف خدا ب راحتی میشه جلوشا باهوشیاری دعا وصدقه گرفت .واسه همین نترس فقط ایت الکرسی وچهارقلا هرصبح بخون فوت کن ب خودت