2777
2789

نمیدونم چرا هنوزم دوستش دارم با اینکه خیلی بهم گیر میده

بعضی وقتا ازش متنفر میشم

بعضی وقتا دوست دارم خودکشی کنم

بعضی وقتا احساس خفگی میکنم

اصلا نمیدونم چرا باید توی شهری با دمای۴۸ درجه چادر سرم کنم با اینکه بدون چادر هم باشم هیچوقت مانتو کوتاه نمیپوشم و حجاب دارم

میدونم درست نمیشه

دوازده ساله ازدواج کردم کمترین تغییری نکرده

اینم بگم اصلا ادم مذهبی نیس شوهرم  ولی میگه باید مانتو بلند بپوشی چادر بپوشی و غیره، چون وقتی چادر نداری توجه بقیه رو جلب میکنی

چرا نمیفهمه من خودم باید برا خودم تصمیم بگیرم

فقط رو پوشش گیر میده

جایی بخام برم و اینا کاری نداره یا محیط کارم گفته اشکال نداره با مانتو باشی با اینکه همه همکارام آقا هستن

نامزد من ایرانی نیست 

یبار که اومده بود ایران با تعجب به زنا نگاه میکرد 😐😂

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزد من ایرانی نیست یبار که اومده بود ایران با تعجب به زنا نگاه میکرد 😐😂

شال سر کردن من وسط تابستون براش عجیب بود 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
نامزد من ایرانی نیست یبار که اومده بود ایران با تعجب به زنا نگاه میکرد 😐😂

اول امضات بی معنیه

ما چند تا گربه تو حیاطمونن

والا با بچه شونم رابطه دارن 

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

اول امضات بی معنیهما چند تا گربه تو حیاطموننوالا با بچه شونم رابطه دارن

😐😐ندیدم 

باید به آقایون بفهمونیم که ما خدمتکار اونا نیستیم به ما دستور بدن 

پوشش تا یه حدی مختص خود شخصه و خودش‌باید براش تصمیم بگیره 

این اختیار شماست نه اینکه واسه پوشش شماهم آقا بخواد تصمیم بگیره

یه بار که رفتی بازار غش کن بیفت رو زمین حالت سعی کن خیلی بد بشه بعد بگو گرمازده شدم

بگو تقصیر تویه تو این گرما مجبورم میکنی چادر بپوشم گریه هم بکن وسط حرفات بگو جهنمه هوا تو برام جهنم ترش کردی

دیگه هیچوقت از خونه بیرون نمیام

بعدم فاز افسردگی بگیر

اگه دوستت داشته باشه میگه دیکه نپوش

😶‍🌫️