2777
2789
عنوان

درباره غیبت

129 بازدید | 21 پست

به یادگار می نویسم که یادم بمونه توبه کردم دیگه تحت هیچ شرایطی غیبت کسی نکنم و اون دنیا بابت اعمال خوبی که دادم و اعمال بدی که ازشون بابت غیبت گرفتم مدیونم و گرفتار میشم.... 

غیبت بزاریم کنار خیلی بده خیلی... 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریک حالا همین جا تا دستت بازه اعمال نیک معنوی و مادی انجام دادی بگو خدایا همه صاحبان حق هم شریک قر ...

حتما چشم 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
عاقبت بخیر بشی الهی

یه سوال داشتم حالم بده چند روز قبل محرم همیشه  حال بدی دارم قلبم درد میکنه انگار از سینه ام میخوان بکشن بیرون و گریه زیادی دارم بخاطر چیه؟ 

یه سوال داشتم حالم بده چند روز قبل محرم همیشه حال بدی دارم قلبم درد میکنه انگار از سینه ام میخوان ب ...

میگن چند روز مونده به محرم پیراهن امام حسین علیه السلام در عرش آویزون میشه همون جور خونین و پاره پاره و دل آنهایی که مهر اهل بیت تو دلشونه غمدار میشه ،ذکر استغفار و لا حول و لا قوه الا بالله رو زیاد بگو

جایی خوندم از مضرات غیبت (دردنیا واخرت)

ان عیبی ک بیان شود خداوند قبل از مرگ غیبت کننده اش را ب آن عیب مبتلا می‌کند

آنروز هر عبادتی انجام داده ب شخص غیبت شده داده می‌شوند وجالبه اگر توبه هم بکنه و از طرف عذرخواهی گناهش پاک میشه ولی آن عبادتش دوباره برنمیگرده

هر غیبتی تبدیل ب خون و چرک میشه ودراخرت دستور داده می‌شود ک غیبت کننده آنهارا بخورد

هر صفت خوبی درشخص غیبت شده باشد در کسی ک غیبتش را کرده پیدا نمی‌شود مثلا اگر غیبت یک شخص نماز شب گزار کرده بشه هیچ وقت توفیق نماز شب ب غیبت کننده اش داده نمیشود

میگن چند روز مونده به محرم پیراهن امام حسین علیه السلام در عرش آویزون میشه همون جور خونین و پاره پار ...

نمیدونستم ممنون که گفتید واقعا حالم بده یه چیزی فرای تصور هر لحظه اشکم در میاد حتی چیزی نمیتونم بخورم 

جایی خوندم از مضرات غیبت (دردنیا واخرت)ان عیبی ک بیان شود خداوند قبل از مرگ غیبت کننده اش را ب آن عی ...

ممنون که گفتید سعیمو میکنم توبه کردم کلا درباره کسی  نه حرفی بزنم نه حتی توی ذهنم بیارم خدا کمکم کنه