2777
2789
عنوان

آنژیو و فنر قلب😭😭توروخدا کمک

624 بازدید | 9 پست

عموم حالت تهوع داشت بعد بردیم درمانگاه گفتن هیچی نیست دوباره حالش بد شد بردیم گفتن فشارش بالاست دیابت داره😭

بردیم آنژیو دو تا از رگاش گرفتگی داشت عمل کردن روز بعد عمل خوب بود روز دوم بازم بالا میآورد نگه داشتن روز ۳ دکترش گفت خوبه مرخصه ..

الان آوردن خونه همش بالا میاره چیزی ام نخورده😭😭😭

فقط ی قرص داده ۱۲ ساعت یبار😭

کسی تجربه داشته؟

چرا همچین میشه؟😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله چیزی نباشه شاید بخاطر عمل و مواد بیهوشی بالا میاره.

آره همون قلبش می‌زده به معده ش..

بردیم بهش مسکن و دارو های قوی تر داد دکترش...دیشب تحت نظر بود تا یکم پیش

خدا رحم کرد

آره همون قلبش می‌زده به معده ش..بردیم بهش مسکن و دارو های قوی تر داد دکترش...دیشب تحت نظر بود تا یکم ...

انشالله بهتر بشن. همسر من هم گرفتگی داره رگهای قلبش. سیتی آنژیو کرده تا هفته دیگه ببینیم جوابش چی میشه. 

انشالله بهتر بشن. همسر من هم گرفتگی داره رگهای قلبش. سیتی آنژیو کرده تا هفته دیگه ببینیم جوابش چی می ...

مرسی عزیزم❤️ خداروشکر خطر رفع شد اتفاقا  بردیم بیمارستان خوب شد چون دارو قوی تر دادن و کنترل کرد...

خدا بزرگه انشالله که خیره گلم🌹🙏🏻

عمل فوق العاده راحتیه

عموی من بچه هاش یادشون رفته بود داروهای بنده خدا رو بگیرن بیچاره اومده بود خونه اثر دارو ها رفته بود دردش گرفته بود 

و الا خیلی عمل راحتیه خصوصا اگر بیماری زمینه ای خدا نکرده مثل دیابت و فشار نداشته باشن که هرچند عموی من داشت ۵ و ۶ نفر دیگه هم داشتن اما بازم سخت نیست فوری سرپا میشن