2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم سر بخشیدن مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2868 بازدید | 61 پست
این داداشمون ی چیزی زیر سرش هست. مگه میشه ی نفر یهو بیاد بگه مهریه ات رو ببخش. بعدشم وسواس فکری ندار ...

خواهراش متاسفانه خیلی خیلی فکرش رو مریض کردن اونا بهش میگن. خودش میگه به قول خواهرم همین سه دونگ یعنی مهریه دیگه. گفتم هروقت خواهرات بخشیدن من نفر بعدی میرم میبخشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهراش متاسفانه خیلی خیلی فکرش رو مریض کردن اونا بهش میگن. خودش میگه به قول خواهرم همین سه دونگ یعن ...

سر حرفت باشیا. وا ندی. بعدم اگر وااقعا مطمعنی ک خواهرش بهش گفتن اینارو یکبار‌توجمع علنی بهشون بگو ک شماها خودتون اون مدلی چرا‌ب برادرنون اینجوری‌میگید

parasoo1989@
والا بخدا انقدر اخلاقش گنده و دعوایی. خدا شاهده به جون بچه ام بهم بگه من خوشحال میشم بقیه عمرم رو تن ...

ایشون یه گندی زده میترسه دستش رو بشه بری جداشی یا مهریه اتو بزاری اجرا وگرنه اگه از خودش مطمئن بود ترس از مهریه نداشت مثل همون یازده سال

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزم باهاش لجبازی میکنی یاحرفی زدی که احساس خطرمیکنه وگرنه چرایهوبفکرش مهریه رسبدبعد۱۱سال

هیچی به خدا قیم حتی یه کلمه. اصلا باهم خوب و خوش بودیم صبح پا شد اینا رو بهم گفت. فقط میگه پولات رو بیا بده به من. و مطمئنم پول جمع کردی رو کن الان.  منم به هیچ عنوان این کارو نمیکنم. پولامو میگیره ملک می‌خره بعد به اندازه پولم به اسمم میزنه آخر هم میگه حقت نبود وظیفه زنه 

برای چی میخواد مهریه رو ببخشی؟! مگه قصد جدا شدن داره؟

چطوری دعوا میکنید... ازش بپرس قصد طلاق داری که اینقدر به فکر مهریه ای؟ مشکلت چیه؟ اگه واقعا میخوای جدا شی بریم ببخشم. اگه گفت آره و... بگو باشه و سریع برو بذار اجرا و پدرشو در بیار. اگرم گفت نه و مطمئنی جواب نهه که دیگه اصلا باهاش حرف نزن. باز زیاد حرف زد بگو به خانوادت زنگ میزنم شاید اونا در جریان باشن.

خواهراش دخالت میکنن جلوی شوهراشون یه دفعه بگو فلانی گفت مهریه اش رو بخشیده؟ بعد بگو اشتباه متوجه شدم چون هی اصرار میکنن و... خلاصه کاری کن جرات نکنن دیگه چیزی بگن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بهش بگو مهریه عشق و علاقه بین ماست چیزی نشده که من بخوام مهریه بگیرم یا ببخشم 

بهش بگو با این رفتارات زندگی به کام هردومون تلخ میکنی 

بگو اگه دلت با این زندگی هست دیگه بحث مهریه رو نیار وسط

در حال صلح با درون💛