پدد مدیر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 364 عنوان کتکم زد | مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 57 پست سلام دوستان امروز بخاطر نرفتن خونه مادرش کتکم زد ، دوستام کبود شده، بشکنه دستش با مشت و لگد کتکم زد 1403/04/14 | 17:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پدد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 364 برای زندگی یک تنه جنگیدن جواب نیست، ایشون باید همراهیتون کنه. چرا جدا نمیشی ؟ بخاطر بچه ام
خوشحالترینم عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 9990 سما هم میزدیش که باراخرش بشه باید میزدی که دستش بشکنه واقعا زور شما میرسه به آقایون ؟؟؟ عاشق مولانا💗
hnh_83 عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 1355 درک که میکنی،ولی وقتی زن ریزه میزه باشه،و اینکه مرد قدرت جسمیش بیشتره،مسلما زن نمیتونه آنچنان ضربتی ... خب من خودمم ریزه میزه م با دست ک نمیشه ولی دس روم بلن کنه هرچی دم دستم باشه پرت میکنم تو سر و صورتش با چیز دیگه میزنمش😂😂 آره خیلی بده واقعا
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13851 بخاطر بچه ام بچه ات رو ازش بگیر ، با بچه ات رفتارش چجوریه؟ ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
miss_sadaf عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 7919 بخاطر بچه ام همین بچه روزی ک بفهمه میگه کاش ب خاطر من این جو متشنج رو تحمل نمیکردی ک منم آسیب ببینماگه مشکل مالی نداری تا گرفتن حق و مهریه ات جدا شو یا حداقل یه شوک بهش وارد کن تا تکرار نشه
پدد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 364 بچه ات رو ازش بگیر ، با بچه ات رفتارش چجوریه؟ به اونم گیر میده دیوانه است ، منو جلو بچه ام میزنه،
خوشحالترینم عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 9990 نه عزیزم بار چندمشه ؟؟؟ به نظرم ازش شکایت کن و زود کوتاه نیا که رودار بشه ،خوبی ها و بدی هاش را بشمار ببین کدوم طرف سنگین تره،ولی برای زندگیت تلاش کن ،زود خرابش نکن عاشق مولانا💗
پدد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 364 عزیزم بار چندمشه ؟؟؟ به نظرم ازش شکایت کن و زود کوتاه نیا که رودار بشه ،خوبی ها و بدی هاش را بشمار ب ... مبخوام با بچه فرار کنم
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13851 به اونم گیر میده دیوانه است ، منو جلو بچه ام میزنه، اگه بچه ات برات مهمه حضانت بچه ات رو بگیذ و نجاتش بده از این زندگی به خاطر بچه ات جداشو .بچه بدون پدر بزرگ بشه خیلی بهتره تا با پدر دیوانه زندگی بکنه .یه وکیل خوب پیدا کن و جداشو. ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
کباب__برگ عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 1416 به خانواده ام توهین میکنه به پدرم و مادرم😔😔😔 خدا خودش جواب میده بهش همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم
پدد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 364 بخاطر ترس ازش دارم قرص میخورم و همش اضطراب دارم، نمی دانید چقدر سخته، واقعا آدم نیست