2777
2789
عنوان

سخت می‌گیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 20 پست
شما خیلی پیچیدش کردید کسی منظورش این نبود که شام طرف چه ایرادی داشته اصل مطلب این بود که میون یه بحث ...

بله من هم متوجه شدم که اصل قضیه چیه.

این یه مثال بود صرفا

و تعداد اون آدمایی که این ایراد مورد نظر رو گرفته بودن هم کم نبود

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
وسط حرف دیگران پریدن یعنی بی احترامی به طرف یعنی دو ساعته داره حرف میزنی حرفات ذره ای برام اهمیت ندا ...

بله و مسلما دلیل ناراحتی اون آقا هم همین بوده

برای خودم پیش اومده و خیلی اعصاب خورد کنه

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو یه تاپیکی برای خانومه نوشتم کاش بچت دختر باشه یکی اومد پاره ام کرد که چرا نگفتی سالم باشه چر ...

اینجا که همه عشق دخترن چه عجیب 

منم به طرف گفتم انشاالله این بار پسردار میشی یجوری ریختن سرم که مهم اینه سالم باشه و نمیدونم هر کسی لیاقت دختر داشتن نداره که هنوز تیکه هامو ندوختم به همدیگه 

یکیشونم اصلا حلال نمیکنم چون مشکلمو به رخم کشید برگشت گفت خدا میدونه بهت بچه نمیده 🙂

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بله من هم متوجه شدم که اصل قضیه چیه.این یه مثال بود صرفاو تعداد اون آدمایی که این ایراد مورد نظر رو ...

اینو در نطر بگیرید گاهی ادم دوست نداره بعضی موارد رو که اسیبی به بنیان خانواده نمیزنه حتی به همسرش بگه مثلا زن یا مرد به تنهایی میرن خونه والدینشون ومادر یه غذای خیلی ساده درست کرده ودلش نمیخواد همسرش از وضع موجود در خانوادش اطلاعی داشته باشه امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
اینجا که همه عشق دخترن چه عجیب منم به طرف گفتم انشاالله این بار پسردار میشی یجوری ریختن سرم که مهم ا ...

والا دختر یا پسر خواستن به خودی خود هیچ ایرادی نداره و کاملا طبیعی و انسانی هست.فقط اونجا غیرانسانی هست که شما وقتی بفهمی بچه تو دلت اون جنسیتی که میخوای نیست بابتش غزاداری کنی و علاقه ت به بچه کمتر باشه.