2777
2789
عنوان

سخت می‌گیرید

296 بازدید | 20 پست

خیلی برام جالبه که چقدر راحت زندگی رو سخت می‌گیرید.

خیلی راحت آرامش خودتون و محیط رو بهم میریزید سر مسائل بی اهمیت و اتفاقا مسائل مهم رو پشت گوش میندازید.

الان دیدم یکی تاپیک گذاشته از مشکلش و پرسیده شام چی خوردی؟ و اکثرا اومدن گفتن چرا اینو پرسیدی؟ خیلی زشته.

واقعا از نظرتون زشته یه نفر شام املت خورده باشه یا اصلا شام نخورده باشه؟ یعنی اگر همچین سوالی ازتون بپرسن بهتون بر میخوره یا اگه مثلا کباب نخورده باشید به غرورتون برمیخوره؟

خیلی طبیعیه دو نفر که باهم در ارتباط هستن از این سوالا بپرسن و قرار نیست مورد قضاوت قرار بگیرن. یعنی شما واقعا اگر کسی بهتون بگه شام نون و پنیر خورده قضاوتش می‌کنید که آدم بیخود یا بی پولیه؟ واقعا منظوردار همچین سوالی رو می‌پرسید؟ از روی غذایی که طرف خورده چه نتیجه‌ای می‌گیرید؟

خسته نمیشید از این همه نقش بازی کردن در مقابل فردی که قراره شریک زندگیتون باشه؟ چرا اینجا همه یه جوری برخورد میکنن انگار که رابطه یه قرارداد اجتماعیه و باید هر طور که شده برای حفظ اون رابطه تلاش کرد حالا به هر قیمتی؟ چطور میشه با کسی زندگی کرد که اولویت اول صمیمیت و محرم اسرار و همدم نباشه و در مقابلش سیاست‌ورزی کرد؟

اگه این راز یه رابطه یا ازدواج خوبه من خیلی خوشحالم که همچین چیزی رو از دست دادم و ندارم چون واقعا برام سخته کنار کسی زندگی کنم که مدام مجبور رفتار و روحیاتم رو عوض کنم و برای حفظ حالت موجود با هرکسی از راه میرسه مشورت کنم به جای اینکه با خود اون شخص مطرحش کنم.

همونقدر که بیخیال بودن و راحت از دست دادن بده، این خلقیات ادایی و غیرواقعی هم بده.

مشکل اصلی اینجاست که مسائل ساده رو پیچیده می‌کنیم و مسائل پیچیده رو نادیده می‌گیریم

نتیجه‌ش هم میشه همین بی اعتمادی و سردرگمی همگانی

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خیلی پیچیدش کردید کسی منظورش این نبود که شام طرف چه ایرادی داشته اصل مطلب این بود که میون یه بحث دیگه پرسیدن اینکه شام چی خوردی خیلی بی اهمیته

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 

چرا ناقص حرف میزنی

استارتر و نامزدش داشتن صحبت میکردن وسط حرف زدن پسره اسی چندبار پرسبده بود شام چی خوردی شام چی خوردی پسره هم گفته بود با داد املت اسی پسررو بلاک کرده

ی چیزیو کامل توصیح بده ن ناقص بله همه گفتن چیکاره شامش داری اونم وسط حرف مهمی ک دتشته میزده

نی نی سایت کلا عجیبه سر موضوعاتی دعوا میکنن و حرص میخورن که به مرغ پخته شده بگی خندش میگیره 😕

یعنی هیچ کس نبوده شام حاضری بخوره؟ مگه املت چشه؟ 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

الان تو یه تاپیکی برای خانومه نوشتم کاش بچت دختر باشه یکی اومد پاره ام کرد که چرا نگفتی سالم باشه چر ...

😂😂😂😂 

راست میگی آدم جرات نداره حرف بزنه!

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

وسط حرف دیگران پریدن یعنی بی احترامی به طرف 

یعنی دو ساعته داره حرف میزنی حرفات ذره ای برام اهمیت نداره

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
چرا ناقص حرف میزنیاستارتر و نامزدش داشتن صحبت میکردن وسط حرف زدن پسره اسی چندبار پرسبده بود شام چی خ ...

اهاا پس جریان این بوده خوب پسره حق داشته بیچاره

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

اون خانم وسط حرف نامزدش که فکنم حرف مهمی هم میزد یهویی بی دلیل پریده و اصرار کرده که باید بگی شام چی خوردی. و خب این از نظر من خیلی بچگانس. موضوع نوع غذایی که خورده نبود موضوع بچگی اون خانم بود. ولی خب من از وقتی که نی نی سایت عضوم دیگه لیزر نمیرم

چرا ناقص حرف میزنیاستارتر و نامزدش داشتن صحبت میکردن وسط حرف زدن پسره اسی چندبار پرسبده بود شام چی خ ...

منم نظرم با شما یکیه اتفاقا

دلیل ناراحتی اون آقا هم همین بوده که به حرفش اهمیت نداده و سوالش رو تکرار می‌کرده.

ولی بیشتر در مورد این صحبت میشد که شاید نمیخواسته بگه شام چی خورده.

و اینکه در کل این مشت نمونه‌ی خروار بود

اون خانم وسط حرف نامزدش که فکنم حرف مهمی هم میزد یهویی بی دلیل پریده و اصرار کرده که باید بگی شام چی ...

بله دقیقا منم با شما موافقم.

متوجه این هستم که دلیل ناراحتی اون آقا چی بوده.

این یه مثال بود صرفا در مورد این قضیه و اونایی که اینطور برداشت کرده بودن

که البته کم هم نبودن