2777
2789

بی هوش بودیم دیگه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی بهوش اومدم

به دکتر میگفتم تصادف کردم من الان بیمارستانم 

بچه هم کنارم بود میگفتم این بچه ی کی هست 

اصلا و ابدا یادم نبود من حامله بودم زایمان کردم 

هیچ یادم نبود همش فکر میکردم تصادف کردم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

دکتره گفت عزیزم حالا میخوایم بریم به خواب

منم ذوق داشتم ،، وقتیم بهوش اومدم دقیقا همونجور که بیهوشم کرده بودن شدم(یعنی مثلا اگه یکی با جیغ و اینا بیهوش بشه همونطورم بهوش میاد و من به چشم خودم دیدم)

موقع زایمانم هم بیهوشی کامل نبودم اما حین عمل قلبم چندثانیه نزده بود سریع بیهوش کردن ، وقتی بهوش اومدم ترسیدم و سراغ بچه رو گرفتم

البته قبلش دکتره هی صدام میکرد بیدار شم گیج بودم و حوصله نداشتم😀

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

مپقع عمل اپاندیسم خیلی حالم خراب بود و چون سنم کم بود میترسیدم . وقتی به هوش اومدم سردم بود میلرزیدم ، دوباره تب میکردم ، گرمم میشد

اینم بگم من وضعیتم خیلی داغون بود(بعد ۴ روز تشخیص دادن من اپاندیسم بالااومده و دکتر میگفت همون موقع که جراحی کردیم تو دستم ترکیده ،دیر میومدی مرده بودی) و ۱۳ روز بستری بودم، شلنگ کرده بودن تو دهنم😪🥴

بعد پدرم میگفت میومیدیم پیشت یه حرفای عجیب غریبی میزدی😀😀من که یادم نیست

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤