2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن خیلی سخته بعدش چطوره

862 بازدید | 40 پست

میدونید من تو سر دوراهی گیر کردم نمیدونم طلاق برای من خوبه یا نه :)

همسرم بهم خیانت کرده ،من دوبارشو که فهمیدم به روش زدم و خیلی گریه کرد و التماس کرد که درست میشه ... 

ولی می‌دونم بیشتر از دو بار بود اواخر هم عکس های ناجور از خودش تو حافظه پنهان گوشیش دیدم ... اعتماد بهش ندارم تو رابطه حرف از زنای دیگه میزنه ولی هی میگه دارم درمان میشم دارم سعی میکنم درمان بشم .... ولی خوب امید آنچنانی ندارم 

من بهش وابسته شدم خیلی ام وابسته ام حس میکنم خیلی برام سخته ازش جدا شم و نبینمش ولی خوب این چیزایی که ازش دیدم و اعتمادی که دیگه رفته واقعا سخت کرده شرایطمو الان اینستا رو داشتم نگاه میکردم دقیقا عین من که از صفحه چتش فیلم گرفتم یه نفر فیلم گرفته بود و گریه میکرد یاد خودم افتادم واقعا احساس آرامش ندارم همش استرس دارم نکنه دوباره ؟ خوب قطعا پاک می‌کنه که من نبینم ...

نمیتونم بهش اعتماد کنم ... واقعا موندم طلاق خیلی سخته؟ حس میکنم دور از این خونه دور از اون خیلی عذاب میکشم نمیدونم تصمیم درست چیه میشه راهنماییم کنید خواهرانه ؟

ببخشید من چندین بار از زندگیم قبلا گفتم ولی واقعا نمیدونم تصمیم درست چیه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا وابسته ای نمیتونی جدا شی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خودش همش می‌گه من تو رو با هیچ کس و هیچ چیزی عوض نمیکنم .. میگه اگرم رفتم اون موقع فقط خواستم یه بار ...

وای چقدر کثافته شوهرت. میگه میخاستم یه بار باهاشون باشم و تمام؟؟؟ چه فرقی میکنه یه بار باشه یا ده بار. یا با هر کدوم یه بار. عجب استدلالی داره

هم تورو دوس داره هم اونارو. خیلی شرایطت سخته. یه مدت ازش جدا شو. با این کارت هم اون میترسه شاید به خودش بیاد. هم خودت شرایط طلاق رو بهتر درک میکنی.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خودش همش می‌گه من تو رو با هیچ کس و هیچ چیزی عوض نمیکنم .. میگه اگرم رفتم اون موقع فقط خواستم یه بار ...

عه هم کارشو میکنه هم ب خودش حق میده ک کارش درسته  مگه جنگله ک هر روز بایکی باشه عه

چحرفای از زنا میگ

از اونا تعریف می‌کنه به جای اینکه از من تعریف کنه ... مثلا بدن فلان دوستت خیلی خوبه ، کاش فلانی بود بعد باهاش بد برخورد میکنم میگه من تو رابطه ذهنم دست خودم نیست یه چیزی میگم وگرنه واقعا نمی‌خوام ( ولی اصلا باور نمیکنم ) شرمنده ام اینو گفتم ... 

به خوتون زمان بده و مشاور برید .بهش بگو در صورتی میبخشی که حق طلاق بهت بده که اگه یک بار دیگه اتفاق افتاد بتونی به راحتی جدا شی و اذیتت نکنه 

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه