2777
2789

عزیزم اگه به ادبیات علاقه داری برو

ولی همه چیز علاقه نیست 

آموزش زبان  بهتره چون هم برای آزمون استخدامی ها راحتی برای آموزش و پرورش و هم میتونی راحت درس بدی آموزشگاه

مگه اینکه عاشق ادبیات انگلیسی باشی و در تحصیلات تکمیلی بری تا دکتری یا زبان شناس بشی 

باید بخونی دیگه نمیشه شب امتحانی بود 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی قشنگمخودت ادبیات انگلیسی خوندی؟

سلامت باشی 

بله مقطع ارشد به یه بدبختی خوندم

واقعا پایان نامه ارشد سخته

تو مقطع ارشد که همش باید کتاب دستت باشه البته اگه بخوای خوب بیای بالا و کار پژوهشی بکنی

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
سلامت باشی بله مقطع ارشد به یه بدبختی خوندمواقعا پایان نامه ارشد سختهتو مقطع ارشد که همش باید کتاب د ...

مممنونم

من خودم به ادبیات و زبان انگلیسی علاقه دارم ولی خب فعلا روحیمو باختم:)منی که معدل ترم اول یازدهمم ۱۹ و ۹۰ بود الان احتمالا ۱۶ بشم:)

مممنونممن خودم به ادبیات و زبان انگلیسی علاقه دارم ولی خب فعلا روحیمو باختم:)منی که معدل ترم اول یاز ...

عزیزم نگران نباش آخرش اینه آزاد برو بخون گیر آزاد شدن مدرک هم نیستی 

ولی سخت نگیر تلاشت رو بکن باور کن راحته قبول شدنش 

عزیزم نگران نباش آخرش اینه آزاد برو بخون گیر آزاد شدن مدرک هم نیستی ولی سخت نگیر تلاشت رو بکن باور ک ...

ان شاءالله قشنگم:)

اره من کلا قصدم اینه که برم آزاد

این چند وقت انحراف ستون فقرات گرفتم کلا روحیمو باختم :)منی که همه رو شاد میکردم و بیشتر از نصف روز ناراحت نبودم الان افسرده شدم ناراحتم پشتم درد میکنه:)

ان شاءالله قشنگم:)اره من کلا قصدم اینه که برم آزاداین چند وقت انحراف ستون فقرات گرفتم کلا روحیمو باخ ...

عزیزم نگرانی، دردهای جسمانی رو تشدید می‌کنه ان شأالله که سلامت کامل به دست بیارید

حیف روزهایی که با ناراحتی بگذره 

ان شأالله به خواسته ی دلت میرسی عزیزم 

در پناه حق باشی

ان شاءالله😍🥰مرسی فداتشم همچنین

تنت سلامت باشه عزیزم