2777
2789
هنو جنسیتش معلوم نیستدعا کن سالم باشه جنسیت دست خداس😍

انشالله یه نینی سالم توپولویه خوشگل گیرت میاد عزیزم 😍💚

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
خب بذار خودش برات بزنه بهتره خیییلییی 🥹💚 لطفااااا بزن دیگهههاوه اوه عمه اونم عمه شوهر 😂 خب عزیزم ...

میگم که ما تازه نامزد کردیم هنوز ازش خجالت میکشم

من پیشش آستین کوتاه نمیپوشم

بچه های فامیل بهش میگن عمه سوزنی کلا هم با یه کیف که پر پنبه و الکله میچرخه

منم مثل تو عم دقیقا بایدند نفر کنترلم کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم که ما تازه نامزد کردیم هنوز ازش خجالت میکشممن پیشش آستین کوتاه نمیپوشمبچه های فامیل بهش میگن عم ...

آهااا هنوز با هم راحت نیستین 

خب چی بگم.. بلاخره که باید راحت شی باهاش🙄😂 

عمه سوزنی 🤣🤣🤣🤣

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️

ود دوستان متاسفانه از قدیم گفتن که هر چی سنگه مال پای لنگه

اگه یادتون باشه اولش نوشته بودم که آمپول نوربیون و آب مقطر درد داره یا نه 

چون تو داروهای آب مقطر بود و من حس میکردم که خاصیت دارویی داره ولی زهی خیال باطل الان نامزدم میگه پنی سیلین هم داری و چون خواستم نترسی خود پنی رو قائم کرده بودم🥲

و اینگونه هست که مصیبت من دوباره میشه

الان دیگه راضی ام دوتا نوردبیون بزنم ولی پنی سیلین نه🥲

وضعیت من اینطوریه که میگن سنگ بارد و زن زاید و سلطان ز در آید🥲

ای داد🥲💚

آهااا هنوز با هم راحت نیستین خب چی بگم.. بلاخره که باید راحت شی باهاش🙄😂 عمه سوزنی 🤣🤣🤣🤣

خب بالاخره نوروبیون رو زدم ولی خیلی سوزوند حتی موقع فرو کردن سوزن هم درد میکرد همش میگفتم بسه دیگه اصن نمیخوام ولی نامزدم هم همش میگف باید تحمل کتی کم مونده

خلاصه مردم و زنده شدم کلی هم آه و ناله کردم تا تموم شه 

ولی واقعا آمپول دردناکی بود هنوزم جاش درد میکنه 

حالا به نظرت با پنی سیلین چه کنم؟🥲

خب بالاخره نوروبیون رو زدم ولی خیلی سوزوند حتی موقع فرو کردن سوزن هم درد میکرد همش میگفتم بسه دیگه ا ...

وای خدتذوسکر زدیس بلاخره 🥹💚 فدااااااتشم موفقققققق پیییروووووز😍😂♥️

اوه آره مخصوصا اون سرمای الکل که رو باسن میکشن اهههه خیلی بدههههه 

اوه پنی سیلین هم داری؟😑 بگو بدین همینجوری میخورم آمپولو

ولی انصافا شما رو نمیدونم وای واقعا دردناک بود

میدونم گلم😂♥️ واسه منم مثل کابوسه

وای خدتذوسکر زدیس بلاخره 🥹💚 فدااااااتشم موفقققققق پیییروووووز😍😂♥️اوه آره مخصوصا اون سرمای الکل ک ...

خدانکنه من قربونت بشم که انقدر خوب جواب میدید

اتفاقا گفتم میخوای حلش کنی بخورم🤣

اصن الکل رو که زد پاشدم گفتم پشیمون شدم

اونم گفت باشه پس باشه بریم پیش عمم گفتم نه اشتباه کردم بعد دوباره خوابیدم🤣🤣

انشالله یه نینی سالم توپولویه خوشگل گیرت میاد عزیزم 😍💚

مرسی جیگرررر😍😍😘😘😘

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
مرسی جیگرررر😍😍😘😘😘

فدااات💚🌻

خدانکنه من قربونت بشم که انقدر خوب جواب میدیداتفاقا گفتم میخوای حلش کنی بخورم🤣اصن الکل رو که زد پاش ...

خدااا نکنه 😍♥️

وای دیدی اونجاش که آدم راضی میشه آمپولو بزنه بعد سرمای الکل که میخوره پشیمون میشی 🥲 

کاش همه آمپولا از بین برننن

واقعا خوب نمیشه؟مینوری یا ماژور ؟ممنونم گلم ولی مال منم خوب نمیشه...دیسک رو باید فقط مراقبش بود بدتر ...

من مینورم تا وقتی پسرم دنیا اومد نمیدونستم شانس آوردم همسرم تالاسمی نداشت  نه درمان نداره

اشکال نداره عزیزم انشالله  بدتر نمیشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم