2777
2789
عنوان

اگه جاری به جاری بگه بی حیا ینی بدجوری سوخته

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 25 پست
شوخی میکرد یا جدی؟

چمیدونم شاید توی شوخی حرفای جدیشو بزنه 

البته خودش عیب نمیدونه ولی میگه خرابیه 🥴😑😂😂 

نن فقط دوس بودم حتی قرار هم نداشتیم ولی خود جاریم که خالمه با شوهرش تو دوران دوستی همه کاری میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شوخیه که بزا بکنه کهک نی بین هم شوخی رد و بدل بشه که مشکلی نیست ولی اگ‌ جدی بگه ک م

خب جدی هم میگه چون من میگم خاله من عین تو نیستم فقط باهاش دوست بودم قرار مرار نداشتیم تو همه کار کردی با شوهرت تو دوستی میگه نه توام خرابی 

خب جدی هم میگه چون من میگم خاله من عین تو نیستم فقط باهاش دوست بودم قرار مرار نداشتیم تو همه کار کرد ...

عزیزم بهت بر بخوره خیلی هم بخوره خراب بودن ربطی نداره به دوست ساده بودن خودتو جلوش نشون بده که من چنین ادمی نبودم و نیستم اصلا خوشم نمیاد اینطوری زر زر میکنید 

خب عزیزم من بدم اومد همش هم گفتم نه اینطور نیست ولی چیز زیادی نمیگم چون خالم میشه اونم زیاد شوخی می‌ ...

خیلی پرووو هست خدا 

واقعا حیف که خالتون هست معلومع ازاون سلیطه عا هست که با کل فامیل و همه همین طوری رفتار میکنع اخه به توچه قد دختر خواهرت چنده بعد بری به شوهرش بگی 

خیلی پرووو هست خدا واقعا حیف که خالتون هست معلومع ازاون سلیطه عا هست که با کل فامیل و همه همین طوری ...

آره گلم پررو که هست همیشه بهش میگیم 😅😪 من دو تا از خالهام جاریم هستن اون یکی کاری به هیجا نداره ولی این یکی خیلییی دخالت هم می‌کنه 

همین پارسال حرفای شخصی خانوادمو بهش تو پیوی گفتم یعنی درد و دل ، رفته بود برای شوهرم فرستاده بود بعد من خب خیلی چیزا روم نیست خب به شوهرم بگم 😔 بعد من با همین جاریم دعوای سختی کردم اونم بعدش با من قهر کرد گفت نمیبخشمت تا عید که آشتی کردیم 

خیلی پرووو هست خدا واقعا حیف که خالتون هست معلومع ازاون سلیطه عا هست که با کل فامیل و همه همین طوری ...

من خب کوتاه نیستم معمولیم قدم ۱۶۰ بعدش خب حس بدی پیدا کردم جلو شوهرم خجالت کشیدم شوهرم همیشه تعریف میده بعد یکی بیاد از حسودی خرابت کنه خیلی بده 😪 بهشم گفتم چرا گفتی میگه خب مگه بلندی که حالا داری حرص میخوری خب واقعیت رو گفتم 

اصلا درک نمیکنه رابطه زناشویی فرق داره