2777
2789

بیکار میمونی🦦

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میرینی تو زندگیتو آیندت پس فردا کلی محدودیت داشتی بچت ازت بپرسه چرا یا خودت از خودت بپرسی میگی انگیز ...

میدونم باید بخونم ولی نمیشه انگار 

کاربری دست دو نفر هست

جفتش😂

مهاجرت کن دختر. مهاجرت کن. با بورسیه تحصیلی. واقعا میخوای اینجا ۷ سال درس بخونی به فرض پزشکی؟ واقعا اینجا؟؟ مهاجرت کن برو. نظر من اینه. 

ولی اگه قصد موندن داری، برو بخون که چند سال بعد بجای اینکه به فکر قسط هات باشی، به اینکه به کجا سفر کنی فکر کنی.

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
مهاجرت کن دختر. مهاجرت کن. با بورسیه تحصیلی. واقعا میخوای اینجا ۷ سال درس بخونی به فرض پزشکی؟ واقعا ...

برای همون بورسیه شدن هم باید حسابی درس خوند که ی دانشگاه تاپ قبول شی بتونی بورسیه شی

کاربری دست دو نفر هست

برای همون بورسیه شدن هم باید حسابی درس خوند که ی دانشگاه تاپ قبول شی بتونی بورسیه شی

عزیزم خودم دارم میرم. میگم اگه یه درصد کنکورت هم نشد، نشد که نشد. مهاجرت بهترین کاره. دنیا به اخر نمیرسه.

یه آیلتس باید بدی و یه آیمت.

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟