2777
2789

همس تر چرا زدن زیر حرفشون ۱۱ نشد هر روز کارت جدید میدن

تپ سوا پ چطور ادامه میدن یا بیخیال شدین رفت واس اواخر شهریور یا مهر ماه حالا باز مشخص نیس رو هواس😑

😷🙁🙁🙁فعلا ک سرکاری 

۱ میلیون خورده پروفیت

۱۰۰ میلیون سکه

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این همه دلمون واس هیچ خوش کردیم☹️

😒😒من ک میگفتم زودتر پولشو بگیرم برم طلاهامو عوض کنم شوهرم انقد بهم میخندید میگفت باش تا بدن بهت دلاری

😄😁

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
😒😒من ک میگفتم زودتر پولشو بگیرم برم طلاهامو عوض کنم شوهرم انقد بهم میخندید میگفت باش تا بدن بهت دل ...

ولی اون نات کوین پول شد خیلیا سود کردن شانسه دیگ 

حالا شاید شد سر تا پا طلا گرفتی خدارو چ دیدی😂

ولی اون نات کوین پول شد خیلیا سود کردن شانسه دیگ حالا شاید شد سر تا پا طلا گرفتی خدارو چ دیدی😂

😂نه بابا ما از این شانسا نداریم