2777
2789
عنوان

کراش

119 بازدید | 17 پست

بچه ها از ی پسره خوشم میاد یکم با اکانت فیک باهاش حرف میزنم که زیر زبونشو بکشن ببینم چجور آدمیه که البتع اینم نم پس نمیده.. 

از ایناس که دوروز پیامو سین نمیزنه بعدم بهش میگم میگه اینستا نمیام و فیلترم خرابه کلا خیلی دیر به دیر جواب میده میگه اینستا چک نمیکنم بنظرتون چرا 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول چی رفتی بهش گفتی که بهت جواب داد؟ من میترسم با پیج فیک برم بعد بلاکم کنه 🥺آخه مشخصه آدم سرسختی ...

من دقیقا اینطوریم که غرورم اجازه نمیده با اکانت خودم شناسایی بشم برم با یکی حرف بزنم اما دیدم ازش خوشم اومد به سرم زد با ی اکانت فیک برم و از ریپلی زدن زیر استوریش سر صحبتو باش باز کنم، همین کارم کردم و بیشتر باحالت شوخی حرف زدم باهاش.. اما به قول شما اینم خیلی سرسختع و مغروره دخترم زیادمیاد تو لایوش اما پسر لاس زنی نیست لاس نمیزنه باهاشون خیلی سرسخته

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
خب شاید چون بیکار نیست یا از فضای مجازی خوشش نمیاد

آره بیشتر با دوستاش وقت میگذرونه تا اینجا که من فهمیدم آخه اصن چیزی نمیگه از خودش نمیزاره کسی چیزی ازش بفهمه آدم عجیبیه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
من دقیقا اینطوریم که غرورم اجازه نمیده با اکانت خودم شناسایی بشم برم با یکی حرف بزنم اما دیدم ازش خو ...

آخه این تو پیجش دختر نیست فالوور فیک زده الکی فقط رقم داره😂و اینکه من با پیج فیکم که عکس یه دختره دارمش، ریپلای استوری هاشم بسته س تا حالا ندیدم لایو بزاره

آره بیشتر با دوستاش وقت میگذرونه تا اینجا که من فهمیدم آخه اصن چیزی نمیگه از خودش نمیزاره کسی چیزی ا ...

شاید اعتماد کردن براش سخته یا شایدم درونگراست بهتر نیست با پیج اصلیت باهاش صحبت کنی؟

شاید اعتماد کردن براش سخته یا شایدم درونگراست بهتر نیست با پیج اصلیت باهاش صحبت کنی؟

آجی میترسم غرورم بشکنه ☹️آخه من انقدر پسر میاد پیشنهاد میده محلشون نمیزازم بعد ی موقع این یچی نگه بهم بریزم! 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️