2777
2789
عنوان

مشکل رابطه

370 بازدید | 15 پست

یک ساله ازدواج کردیم بخاطر خودخواه بودن شوهرم و نگاه از بالا خودش و خانوادش و اینکه تو رابطه همش من باید میرفتم سمتش تازه اونم هی میگفت برو اونور یا گرمه یا تازه رابطه داشتیم در حالی مثلا هفته پیش رابطه داشتیم.و اینکه همه پولشو رفت خونه عوض کرد خونه بزرگتر خرید و ماشینش عوض کرد دو جا داره کار میکنه ولی همه رو برای قسط خونه و ماشین میده و خرج خونه رو من دادم میدم حتی تو قسطام کمکش میکنم چند بار باهاش بحث کردم حتی به خانوادشم گفتم ولی فرقی نکرد .من پرستارم بهش گفتم شیفت شب اذیتم میکنم مشکل معده دارم گفت نه باید بری شیفت اضافه کارت کم میشه .منم رفتم درخواست طلاق توافقی دادم .الان پشیمونم ولی اون کوتاه نمیاد .خانوادم میگن طلاق بگیر ولی واقعا حال و روزم خرابه

با مشاور مشورت کن 

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه ولی یکم بگذره انشاالله حال روحیت درست میشه شاغلی حیفه پولات رو بدی به کسیکه قدرتو نمیدونه با این توصیفات چیزیم بنامت نکرده؟ 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

منم هزارو یک مشکل باهاش داشتم الانم نزدیکه هفت ساله مشکل رابطه هم اضافش، شدم سالی یکبار فقط رابطه داشتیم از قصد وعمد میخاد زور سرم بیاره طلاق توافقی بگیرم که هیچی بهم نخاد بده توی بن بست بدی قرارم داده نکبتی

بابت روابط زناشویی خب باید مشکل رو حل کنید خودتون هرطور شده و حق رو میدم بهتون 

اما در مورد خرج و مخارج که دوتاتون دارید کار میکنبد برای یک زندگی ،یه طرف زندگی همسرتون هست که خونه بزرگ تر و ماشین براتون تهیه کردن( این روزا خونه و ماشین خریدن کار سختی شده نقل و نبات نیس ) و دو جا دارن کار میکنن ،شکا هم در عوض کمک داری. خرج خونه رو با حقوقتون می‌دین کاری که همه ما داریم میکنیم 

پس طلاق چی بود این وسط ؟ اگه نمیخایید خرج کنید واقعا جدا شید تا پولتون برای خودتون بمونه ،تپ این اوضاع اقتصادی اگه پیشرفت مهمه و همسرتون نمیرسونه باید زن و شوهر با هم کار کنن

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=345090410]هیچی[/QU

بنظرمن این آدم به درد نمیخوره وفقط دنبال درآمدته توافقی هم جدانشو حق وحقوقت روکامل بگیر یه وکیل خوب هم بگیر که بتونه ثابت کنه توهم در پیشرفت زندگیش موثربودی اینجورمردا لیاقت ندارن یا باید ادبشون کنی یا حق وحقوقت رو بگیری وبری

بابت روابط زناشویی خب باید مشکل رو حل کنید خودتون هرطور شده و حق رو میدم بهتون اما در مورد خرج و مخ ...

بنظرتون خانم خرج خونه رو بده .بعد شوهر برای خودش چیزی بخره پس انداز کنه بهد با همونا منو و خانوادمون تحقیر کنه اجازه نده تو خونه ای که دارم خرجشون میدم مهمون دعوت کنم طبیعیه .حالت خوبه؟؟؟

در مورد رابطه شوهر منم دقیقا همینه

من اصلاااا دیگه نزدیکش نمیشم..خودش بیادم چن بارشو رد میکنم چون ازش سرد شدم دیگه

در مورد حقوقت هزار تومن نه خرج خونه بده نه چیزی..جمع کن برا خودت

آقا قسط و خرجارو نرسوند خونه رو بفروشه کوچیکتر بخره

شما مسئول قسطای آقا نیستی..

جالبه چیزی هم بنامت نکرده چقدررررر پرروعه

اگه خواستی ادامه بدی بگو اینجوری ادامه بدیم..اگه قبول نکرد الان تمومش کنی بهتر از دو سال دیگس..

که آقا بالا بالا ها رفته شمام هیچ

بخاطر عوض کردن خونه برای من یه عروسی نگرفتن .من التماس کردم گفتم خونه قبلیش خوبه .در حد معمول یه جشن ...

شمارو ارزون بدست اورده و کوچکتون کرده اگه مشکل رابطه هم نداشت باز یچیزی.  میخای ادامه بدی بیشنر ازین پولاتو به پاش بریزی جلو ضرر رو هر وقت بگیری منفعته بعد چندسال باز نیای بگی چندساله حقوقمو میدم. طلاق توافقیتو کنسل کن حق حقوقت رو بگیر زیادی خوش بحالش نده بعد گغت نمیدم بگو پولاییکه دادمت بهم برگردون 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده