2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم ۲۰ سالمه نمیزارن فک کنم فقط دانشگاه میتونه نجات دهنده باشهتو رو چرا نمیزارن دیگ

گیرای الکی میدن بیرون خطر داره فلانه ، انگار اینچیزا فقط واسه منه 

خودتو الکی داری ناراحت و عصبی میکنی من الان ۳۱ سالمه و همسن شما بودم همینجوری بود وضعیتم ولی خوب کل کل بحث نمیکردم باهاشون دیگه مدل هر پدرمادری ی جوره دیگه دانشگاه قبول شدم راحت شدم هم درسامو میخوندم هم با دوستام میرفتم بیرون کتابخونه کافی شاپ 

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

خودتو الکی داری ناراحت و عصبی میکنی من الان ۳۱ سالمه و همسن شما بودم همینجوری بود وضعیتم ولی خوب کل ...

منم الان منتظرم کنکور قبول شم برم ، ولی الان دلم میخواد فرار کنم اینقدر بدم میاد ازشون 

خودتو اذیت نکن خانوادن دست خودشون نیست یکم که سنت بره بالاتر متوجه میشی یه بیرون رفتن با دوستایی که معلوم نیست تا کی هستن ارزش خورد کردن اعصابتو نداره فقط سعی کن بهشون ثابت کنی که قوی تر از این حرفایی هر چقدر هم بحث کنی بیشتر پیله میکنن بیخیال باش و روی درست تمرکز کن همش درست میشه

منم الان منتظرم کنکور قبول شم برم ، ولی الان دلم میخواد فرار کنم اینقدر بدم میاد ازشون

عب نداره عزیزم ۹۹درصد دخترای جامعه ما با همین نوع پدرمادر دارن بزرگ میشن توجهی نکن و فقط روی درست تمرکز کن 

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙