2789
عنوان

طلاق و جدایی

173 بازدید | 12 پست

داریم جدا میشیم ..با یه بچه ..هم خودش هم خانوادش خیلی خیلی در حقم بد کردن زندگیمو نابود کردن ..چندین ماهه توی پروسه جدایی هستیم و اون خونه رو ترک کرده ..حتی به اصرار و تهدید و ...داره از خونه من و بچه رو بیرون میکنه میگه باید برید..فقط تنها کار مثبتی که این مدت داشته این بوده که خرجیمونو واریز کرده مرتب....منم اثاثامو جمع کردم دارم میرم پیش خانوادم ..مامانم میگه حلقه و ساعت و چیزای گرونی که براش خریدیم بردار و بهش نده لیاقت نداره ...نظر شما چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر چی داری بردار جهیزیتم جمع کن ببر یه میخم نزار رو دیوار بمونه پس فردا یکی دیگه رو میاره استفاده میبره تو میمونی و یه دنیا حسرت

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
امیدوارم زودتر تقاصشو پس بدن.دنبال چی هستن داری از زندگیشون میری حداقل دست خالی ک نباید بری... حق ما ...

همینو بگو والا ..هفت ساله خون منو کردن تو شیشه که باید بری..حالا هم که دارم میرم میگن بچه هم مال خودت هیچیم بهت نمیدیم!!!!!!! خیلی زور داره