2777
2789
عنوان

چه رنگ مبلی قشنگ تره برای جهیزیه

634 بازدید | 15 پست

دیروز یه مبل راحتی دیدم که رنگش کرم و نسکافه ای بود. تک نفره هاش و کوسن هاش نسکافه ای بود و مبل سه نفره و دو نفره اش کرم بود. 

کابینت های آشپزخانه طوسی و سفیده و فرشمم طوسیه. به نظرتون طوسی کرم برای مبل خوبه یا قدیمی شده؟ 

خیلی شنیدم طوسی دیگه از مد افتاده

لطف کنین این نظر هم بدین که مبل دو رنگ بهتره یا همه یکرنگ باشن و فقط کوسن هاش یه رنگ دیگه باشه؟

مبل یکرنگ باشه وکوسناش یه رنگ دیگه باشه خیلی بهتره 

رنگ استخونی طوسی بگیر

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم یک رنگ بیشتر میپسندم کرم قهوه ایم خوبه قشنگه اگه نسکافه ای بگیری با رنگ کابینت و فرشتم مچ میشه

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
2790
2778
2791
2779
2792