،گ مدیر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2605 عنوان حس ششمی ام | مشاهده متن کامل بحث + 11890 بازدید | 1565 پست سوالی داری بپرس تا ساعت ۲ جواب میدم:) 1403/04/14 | 13:44 18 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
،گ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2605 من کی ازدواج میکنم و با کی؟🙏 شما ۳ سال دیگهقد بلندچشم عسلیموی صافپوست خیلی سفیداز خویشاوندان هستن
،گ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2605 عزیزم ممنون میشم اگه جواب من رو بدید پسرم دانشجو پزشکی و با خانمش مشکل پیدا کردند بنظرتون آخرش چی می ... احساس میکنم که درست میشه❣
،گ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2605 خیلی خب من میرم ولی شما سوال هاتون رو بپرسید بعدا میام جواب دم🥰
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 احساس میکنم که درست میشه❣ عزیزم من به خواسته هام میرسم؟خیانت میکنه یا خیر؟در آینده خانواده ایشون منو قبول میکنن؟ازدواج خوبی باهاش دارم؟@،گ @،گ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
،گ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2605 عزیزم من به خواسته هام میرسم؟خیانت میکنه یا خیر؟در آینده خانواده ایشون منو قبول میکنن؟ازدواج خوبی با ... این سوال تکراریه قبلا ازم پرسیدی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 این سوال تکراریه قبلا ازم پرسیدی اولی رو نپرسیدم به خواسته هام میرسم؟خیانت میکنه؟کدومش تکراریه عزیزم ببخشید حواسم نبوده🤗 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
،گ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2605 اولی رو نپرسیدم به خواسته هام میرسم؟خیانت میکنه؟کدومش تکراریه عزیزم ببخشید حواسم نبوده🤗 همشو پرسیدی فدات شمقبلا جوابت رو دادم🥰
gunch عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 458 مرسی گلم 🫂 میشه درمورد دانشگاه و قبولیم هم بگی ؟ جواب ندادی اینو
،گ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2605 مرسی گلم 🫂 میشه درمورد دانشگاه و قبولیم هم بگی ؟ جواب ندادی اینو آینده خوبی داری در کلاگر منتظر قبولی هستی قبول میشیاگر هم منتظر دانشگاه هستی یه دانشگاه خوب قبول میشی😘
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 همشو پرسیدی فدات شمقبلا جوابت رو دادم🥰 خدانکنه خوشگلم🌹یادم اومد باباتاپیکت تو پربازدیده دلم نمیاد نپرسم اذیت میشی جواب نده ببخشید😘😘به خواسته هام میرسم؟(به غیر ازدواج)تمام تفکراتی که درباره ازدواج دارم میشه؟درآینده بچه دارم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
نمیدونم_بوخودا عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 143 آینده خوبی داری در کلاگر منتظر قبولی هستی قبول میشیاگر هم منتظر دانشگاه هستی یه دانشگاه خوب قبول میش ... میشه آینده ی منم بگی ؟ و ایا پزشکی قبولم ؟ ببخشید خیلی سوال میپرسم چون خیلی فوضولم😂
gunch عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 458 آینده خوبی داری در کلاگر منتظر قبولی هستی قبول میشیاگر هم منتظر دانشگاه هستی یه دانشگاه خوب قبول میش ... مرسی مهربون 🫶🫂
اخپاتوووس عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4388 بله گلماحساس میکنم بچت دختر باشه دوباره کِی اونجوری میشه که دوست دارم؟طرفم دوسم داره؟ تهش چی میشه؟ بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت میدهد...
خانومییییییی عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 5990 آینده خوبی داری در کلاگر منتظر قبولی هستی قبول میشیاگر هم منتظر دانشگاه هستی یه دانشگاه خوب قبول میش ... ازمونم قبول میشمبه راحتی جدا میشم؟