2777
2789
عزیزم چندبارپرسیدم جواب ندادیمیشه زمان ازدواجمو بگی و اینکه چطور آشنا میشیم

۴ سال دیگه

همسایه بودن یا یه چیزای این مدل

قد کوتاه 

تپل

تحصیلکرده هستن

فداتشم خانواده خودمم مخالفن یا نه؟روابط خانواده ایشون بامن خوب میشه چون من واقعا دوسشون دارم؟کی رسما ...

خانواده شما مخالفن ولی درست میشه

پسره جلو میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانواده شما مخالفن ولی درست میشهپسره جلو میاد

گلم واسه منم بگید لطفا

کی ازدواج می کنم؟

شغلش و مشخصاتش چیه؟ 

ممنون

یه روزی به آرزوهام می رسم چون خدا رو دارم، پس پیشاپیش میگم خدایا شکرت
منم بگین لطفا چندبار پرسیدم مرسی 🌸چرا تا الان پیشنهاد نداده و تا چهار ماه دیگه هم نمیگه ؟ خانواده ه ...

خانواده ها راضین

واقعا خسته هست علت پشنهاد ندادن همینه

شاید عصبی باشه ولی واقعا ته قلبش مهربونه

خانواده شما مخالفن ولی درست میشهپسره جلو میاد

یعنی خانواده اون مخالف نیستن؟

خیانت میکنه بعد ازدواج؟

چه زمانی میاد؟

@،گ    @،گ

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

سلام عزیزم میشه لطفا جواب منو بدی

دوستم داره یا الکی میگه 

آخرش چی میشه بهم میرسیم

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
گلم واسه منم بگید لطفاکی ازدواج می کنم؟شغلش و مشخصاتش چیه؟ ممنون

۲ سال دیگه

کادر درمان هستن مثلا دکتر جراح داروساز دندانپزشک و....

قد بلند لاغر

چشم و ابرو مشکی

خانواده ها راضینواقعا خسته هست علت پشنهاد ندادن همینهشاید عصبی باشه ولی واقعا ته قلبش مهربونه

چرا خستس ؟ از چی خستس؟

یکی گفت بعد ازدواج شغلمو رها میکنم راسته ؟ چرا ؟ 

مصاحبه قبولی نهایی میشم که امسال برم فرهنگیان ؟ 

.