2777
2789
بعدا عاشقت میشه الان نه

بعدا رفیق هم میشیم تو زندگی؟

آرومم کنارش؟

خانداش مخالف منن یا روابطم خوبه باهاشون؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شهر دیگه۱ سال دیگهقد متوسطچشم و ابرو مشکیموهاش فرفری هستمهندس یا مکانیک میتونه باشهوضع مالیش هم اوکی ...

مرسی عزیزم مهربون ترین خیلی لطف کردید جواب دادید 

میشه یکیم اینو بگید که کجا اشنا میشم؟ 

و اینکه از رشته های علوم پزشکی میارم ؟ 

بازم ممنونم ❤️

برای منم بگو دیگه ۴ بار پرسیدم ،آیندم خوبه؟ پزشک موفقی میشم؟ ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟ عشق دو ...

بله نتیجه تلاش هات رو خواهی دید

موفق میشی

مدیر

یه آدم جدی

عینکی

کچل نیست ولی موهاش کم پشت هست

رفیق میشیدخانواده اویل مخالف هستن ولی خب بعدش کنار میان

خانواد من چی؟روابطشون چطور میشه باهام؟چه زمانی رسما میگه؟چندنفرگفتن خیانت میکنه درسته؟

@،گ      @،گ         @،گ

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

@،گ پس کارمای دروغاش و ضربه‌ای که به من زد چی؟!

درسته الان زندگی خوبی داره ولی تا چند سال دیگه باید به خدا یه امتحان خیلی بد با جان عزیزانش پس بده

بله نتیجه تلاش هات رو خواهی دیدموفق میشیمدیریه آدم جدیعینکیکچل نیست ولی موهاش کم پشت هست

منم بگین لطفا چندبار پرسیدم مرسی 🌸

چرا تا الان پیشنهاد نداده و تا چهار ماه دیگه هم نمیگه ؟ 

خانواده هامون راضین ؟

میشه یه چیزی بگین مطمئن شم خودشه ؟ شغلش یا ظاهرش یا اخلاقش هررررچی 

@،گ  

.

منظورت رو متوجه نشدم قشنگم

فداتشم خانواده خودمم مخالفن یا نه؟روابط خانواده ایشون بامن خوب میشه چون من واقعا دوسشون دارم؟کی رسما میاد جلو؟چند نفر اینجا گفتن بعد ازدواج خیانت میکنه درسته؟

@،گ       @،گ