من خودم به اطرافم نگاه میکنم مرفهین بی درد به هرکی رای دادن من رای نمیدم چون شاهد بودم چجوری ثروتشون تو دولت روحانی چند برابر شد و من مستاجر گیر افتادم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین ترامپ خرابش کرده. از تحریمها هم خیلی ضربه خوردیم. چی بگم
به نظرم ادم عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشه راهی که ایشون میخوان برن روحانی یک بار رفت نتیجه اش هم دیدیم واین نادانیه که دوباره بری و دوباره این کارخونه ها که زدن تعطیل کنی کارگرهای بیچاره رو بیکار کنی که امریکا دستور داده ایشون تو مناظره ها حتی حرفهای خودش هم گردن نگرفت با صراحت تویکی از مناظره ها گفت اصلاح طلبم ولی وقتی جلیلی ازاصلاح طلبهاو بلایی که سر ایران اوردن گفت .فهمید اوضاع بده گفت من اصلا اصلاح طلب نیستم به من تهمت میزنه دیگر خود دانید
حقوق ها چند برابر شده؟؟؟شما چکاره ای این طور تحلیل میکنی؟والا منو و همسرم کارمندی هر سال ۳۰۰ درصد تو ...
از همون جایی که سیصد درصد تورم رو شما آوردید چاپ پول که تو همه دولتها اتفاق میافته رشد نقدینگی که تو دولت رییسی کاهش یافته یعنی شما معتقدید چیزی که رییسی نتونست درست کنه رو روحانی و پرشکیان میتونه؟هشت سال رو ندیدید باز جلیلی یه برنامه داره الا بختکی نیست
الان هم گوسفند صادر میشه فکر میکنی نمیشه؟ اصلا قاچاق میشه نه صادرپدرشوهرم دامدارهببین من اصلا حمایت ...
صادراتی که روحانی کرده اونقدر زیاد بوده که تا چند وقت نشده جایگزینی بشه وگرنه صادرات باید باشه ولی با برنامه اول بتونی مردم خودت تعمین کنی دیگه صادر کنی. روحانی وقتی رفته انبار اذوقه کشور برای دوماه پر بوده از نظر منم هر کدون از این اقایون بیان نمیتونن تورم انچنان کنترل کنن ولی بهتره راهی که قبلا رفتیم دوباره تکرار نکنیم .من بخاطر این به اقای جلیلی رای میدم چون میخواد کارخونه راه بندازه میخواد تولیدات ببره بالا یه برنامه ای خلاصه داره با سوادتر هست روحیه جنگ طلبی داره وقتی تحریمها برداشته نشه که مطمعن باش با شرایط فعلی منطقه جنگ غزه و امدن دوباره ترامپ برداشته نمیشه ایران نیاز به یک تیم داره که از منابع داخلی استفاده کنه برنامه داشته باشه جنگجو باشه اقای پزشکیان از العا خسته است ایران پر از فرصتهاست حتی از باد سیستان میشه برق تولید کرد میشه بنزین که سهم خودمونه رو به خود مردم داد تا مردم باهاش کار کنن طرح وان اقای جلیلی. انشاالله هرچه خیر است و میزان رای ملت است
عزیزم صادرات نبوده قاجاق بوده و الانم هست .حداقل این یکی رو بپذیریدچون این رو خودم دارم با گوشت و خو ...
اصلا برای من مهم نیست صادرات بوده قاچاق بوده مسئله مهم اینکه کشور با کمبود گوشت مواجح شده
من کسی رو بت نکردم گلم من منصفانه صحبت کردم کشوری که از همه لحاظ داغون شد دادن دست اقاس رئیسی داخل دو سال گلستان که نمیشه کرد ایشون یه کشوری که در حال ورشکستگی بود سرپا نگه داشتن.برای من مهم نیست به کی رای میدن ولی پزشکیان دوباره میخواد باج بده. اون موقع هستیها نابود شد فرهنگ نابود شد اقصاد نابود کردحالا میگه موشکهامون میدیم ادم عاقل در شرایط کنونی منطقه همچین حرفی میزنه تو موشکتو بده تا از اون طرف اسرائیل نابودت کنه .ما انچه شرط بلاغ بود گفتیم هر کسی خودش عاقل است و شرایط دو طرف مد نظر میگیرد موفق باشید