2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا مشخص نیس چه جوریه اگر رای بیاره و ارز ازاد کنه بدبختیم هنه چیز 200 برابر میشه.مسکن که میگه نمیت ...

چون راست میگه 

امید واهی نمیده 

یکی اومد گفت درست میشه گوشت از ۱۰۰ شد ۷۰۰

مرغ از ۳۰ شده ۱۰۰

و......

من خودم شکستن تحریم‌ها و ارتباط با دنیا گزینه اوله. نطرم پ هست. ولی نمی دونم بتونه یا نه.

نمیتونه هیشکی نمیتونه چون طرف مقابل خیلی سفته و وا نمیده باید دورش زد فقط ما همه تعهدهارو انجام دادیم اون یه طرفه خارج شد اون داره با تحریم دنیارو کنترل میکنه این یخ بلوف بیشتر نیست نتونستنم میگن داخلیا نذاشتن خیلی راحت

اینکه جلیلی خوبه نمیدونم اما اینکه پزسکیان افتصاحه رو میدونم چون نه برنامه داره نه راهکار داره وحتی ...

البته اگه پ  مثل خاتمی باشه. که عالیه  ولی نمی دونم  تا چه حد بتونه. خلاصه الله اعلم

و گرنه من دیدگاه پ رو در مورد ارتباط با دنیا و ...رفع تحریم‌ها بیشتر قبول دارم. از تحریم خیلی ضربه خوردیم

منم میخواستم اول تیر طلا بخرم پولم متاسفانه همین امروز رسیده دستم به نظرتون عصر برم بخرم یا نگه دارم شنبه صبح یا اصلا این روزا نخرم صبر کنم تو محرم بخرم نمیدونم چیکار کنم   

اگه جوابی بهتون ندادم یعنی کامنتتون رو نخوندم هم حوصله بحث ندارم و ترجیح میدم توی حماقتت بمونی هم هر کامنت رو چند بار باید تکرار کنی تا شاید تایید بشه .

چون راست میگه امید واهی نمیده یکی اومد گفت درست میشه گوشت از ۱۰۰ شد ۷۰۰مرغ از ۳۰ شده ۱۰۰و......

حقوقا چند برابر شد یارانه چند شد من خودم تو همه دولتها خرج کردیم واقعا دوره روحانی قیمت پابین تر بود اما قدرت خریدم خیلی پایینتر اونا خودشون معترف بوذن نمیتونن دیگه حقوق بدن واقعا فقط به قیمتا نگاه نکنیم به جیبمونم نگاه کنیم 

البته اگه پ مثل خاتمی باشه. که عالیه ولی نمی دونم تا چه حد بتونه. خلاصه الله اعلمو گرنه من دیدگاه ...

ببین عزیزم شرایط العا اصلا شبیه دوران خاتمی نیست وقتی روحانی رفت تحریم برداره 3 برابرش کرد و برگشت تازه اون زمان جنگ غزه اصلا نبو جلیلی داره عاقلانه حرف میزنه میگه باید اونها بفهمن با تحریم هم میتونیم نفت بفروشیم تا کوتاه بیان همه چیزیمون تو زمان روحانی داذیم ولی تحریم 10 برایر شد

البته اگه پ مثل خاتمی باشه. که عالیه ولی نمی دونم تا چه حد بتونه. خلاصه الله اعلمو گرنه من دیدگاه ...

خب ما زمان خاتمی به این شدت تحریم نبودیم که آمریکا دیگه فهمیده با تحریم میتونه باج بگیره و کوتاه نمیاد خیلی از شرکتا و اشخاصی که تحریمهارو دور میزدند تو دولت روحانی لو رفتن به نظر من نه پزشکیان ونه هیچ کس دیگه ای نمیتونه تحریم رو از بین ببره آمریکا روسیه رو تحریم میکنه ما که جای خود داریم فقط باید جایگزین پیدا کرد تو دولت رییسی ام ما با آمریکا داشتیم مذاکره میکردیم نترسید 

چون راست میگه امید واهی نمیده یکی اومد گفت درست میشه گوشت از ۱۰۰ شد ۷۰۰مرغ از ۳۰ شده ۱۰۰و......

ببین عزیزم همین که میگه تحریم برمیدارم یه امید رویایی هست که محال .جلیلی هم وعده نداد برنامه اش گفت به فرض که تحریم برداشته نشد چه برنامه ای داره حتما باید بنزین گرون کنه و بدبخت میشیم گران شدنوشت هم بخاطر این بود روحانی که گوسفنها رو صادرات کرده بود