2777
2789
عنوان

لباس محرم

366 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

من یه دختر 14 ساله دارم 

محرم چی بپوشه بنظرتون کت و شلوار مشکی با یه شال مشکی خوبه؟

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

کجا میری مگه عزیزم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهندچرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مانتو نوجوان و روسری

ازینایی ک جدید درومد

من بودم برا دخترم اینارو میگرفتم

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

کت وشلوارهم خوبه ولی برای سن های بالاتر مناسب تره

بنظرتون چی براش بهتره

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

مانتو نوجوان و روسریازینایی ک جدید درومدمن بودم برا دخترم اینارو میگرفتم

چه مدلی هستند؟

برا دخترای نوجوون من پیراهن رو بیشتر میپسندم

خودش هم کت و شلوار دوست داره

کت شلوار اگه اسپورت باشه خوبه براش

دقیقاً از همین اسپورت ها میخواد