2821
2789
عنوان

قلیون کشیدن

191 بازدید | 23 پست

من شش ماهه نامزدی کردم و طبق قولی که به خانمم دادم قلیون رو گذاشتم کنار چون بدش میومد، تو این مدت چندباری خیلی دلم خواست که یبار هم بهش گفتم و خیلی جبهه گرفت و ناراحت شد و قهر کرد، الان چند روزه خیلی فشار روم بود و همش سردرد و حسرت قلیون کشیدن داشتم(تایپیکای قبلیم ببینید) تا اینکه امشب با ترس بهش گفتم ولی اصلا روی بدی نشون نداد و گفت برو فردا شب بکش و گفت نمی‌خوام اذیت شی و... ، حتی جون خودم قسم خوردم که ناراحت نمیشی گفت نه اصلا، واقعا برام عجیبه و نمی‌دونم چرا یهو تغییر عقیده داد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون مجبورش کردی که قبول کنه،اگه حرفش براتون مهم بود هی اصرار نمیکردین

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

کوتاه اومده دیگه چی میخوای بگه،وقتی دوست نداره بکشی خو نکش😐

جملاتتو با حالت عصبانیت خوندم😂😂😂😂

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

متاسفم که به حرفش گوش نکردین،وقتی دوست دارین ضرر بزنید به ریه هاتون‌،اون وقت میای اینجا تاپیک میزنی من ازبس که قلیون کشیدم ریه هام اذیت شدن

نرهای ننهجندع درخواست دوستی ندید×هرکس درخواست بده ننش جندع اس😌🤭😅😃

چون چیز مهم نیست بیخودی یعضی ها گارد میگیرن 

مثلا من خودم اصلا تو خونمون قلیون وسیگارو..قفل بود 

اما شوهرم قلیون میکشید اونم عجیب

وقتی اومدیم خونه خودمون میخواست قلیون بزاره 

میگفتم نه پرده هام سیاه میشن 

نه دیوار خونه این میشه 

حرفایی که خونوادم بهم میزدن منم گارد میگرقتم 

تا اینکه دوستم گفت ولش کن بزار بکشه الان اینجوریه بعد از سرش میوفته 

منم وا دادم میرفت تو اتاقی که دره تراس دلشت میکشید و..

دیگه وا داذم تو خونه 

ببین اگر هرشب یا یک روز درمیون بود 

بعد سه چار ماه اصلادیگع سمتش نرفت 

مگر بیرون شهر کافه ایی میرفتیم اونم ماهی دوبار

و الان شاید پنج شیشه ماه اصلا حوصله قلیون و.این داستانارو نداریم چون زندگی انقدر دوندگی داره به تفریح و اینا نمیرسیم 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
نمی‌دونم من زیاد بهش اصرار نکردم خودش گفت به این نتیجه رسیده که زیاده روی کرده

منم اگه جاش بودم از خسته شدن میگفتم خب هرکاری میخوای بکن دیگه

از خودش مستقیم بپرس

دانشجوی دکترای عمومی

منم اصلا نمیتونم با سیگار و قلیون و... کنار بیام 

باز خانم شما بوده قبول کرده گفته عب نداره بکش🤭🥴

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                 دو بوسه یکی نیستند،.                                                             نگاه ِقبلی مثل ِنگاه بعدی نیست...!         همون cheshm0asali000@🤍🙋🏻‍♀️ (کاربری دوم)
نمی‌دونم من زیاد بهش اصرار نکردم خودش گفت به این نتیجه رسیده که زیاده روی کرده

گاهی اوقات ترجیحون به راه اومدنه چون اگر مثل قبل سخت بگیره هرلحظه امکانش هست تو یواشکی بکشی 

خودت مراعات کن 

بنظر من اصلا چیز مهم نیست بااینکه توخوانواده کاملا مقید و‌پایبند به این قضیه بزرگ شدم که دود هرگز

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐