2777
2789
عنوان

متاهلین عزیز

325 بازدید | 36 پست

سردو گرم چشیده های روزگار لطفاً کمکم کنید.من با مردی طرفم که منو نمیپسنده و به بهونه های مختلف آزارم میده تا زندگی رو ترک کنم باهاش منم به خاطر بچه هام موندم ولی اینم بگم اصلا دوسش ندارم اگر بشنوم خیانت کرده برام مهم نیست کاملا ازش متنفرم البته اهلش نیست.میخوام با خانواده ش در جریان بذارم که چطور اذیتم کرده البته چند سال پیش حق ندادن بهم این دفعه نمی‌دونم بهم حق بدن آدمش کنن یا نه به نظرتون در میان بذارم با مادرش ؟؟

مثلا چکار میکنه ؟

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه مامانش مگه بچسو ول میکنه نورو بچسبه 

خب جداشو چ اصراریه بچسبی بهش؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بچه هام مانع میشن چون بهش وابسته ن پدر خوبیه

مگه قراره بچه ها طلاق بگیرن 

بچه ها یه هفته پیش تو ی هفته پیش باباشون

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

نگو بهشون اگه دفعه پیش براشون ارزش داشتی ازت حمایت میکردن. سعی ک بین خودتون حلش کنید.اصلا درست نیس خونواده ها ازچیزی باخبر بشن.

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!