2777
2789
عنوان

شوهرم چشه

297 بازدید | 17 پست

دیروز بهش گفتم برم خونه مامانم توام ازسرکاربپیچ بیا گفت نه خونه باش بیام باهم بریم بعدش گفتم میرم ارایشگاه گفت حس بدی دارم امروز نرو منم گفتم برم بهتره ورفتم

حالااقاناراحته وچس کرده 

واقعانمیفهمم چشه حق داره به نظرتون?

10ساله منتظرتم پس کی میای تودلم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله حق داره ، اون قلبش راضی نشده برین حالا به هر دلیلی 

شاید تو راه چیزی دیده تصادفی چیزی ، و خواسته با هم برید 

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
قلبش راضی نشده قلب من چی پس

خیلی فرق میکنه،  شما هنوز روح و روان مردها رو درک نکردین

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

یه موقعی خانوما به دستمال رژ لبی که توی ماشین آقاشون میبینن شک الکی میکنن بعد مشخص میشه مال خودشون بوده . یا آقاهه به یه لنگ جوراب قدیمی خودش که توی خونه پیدا میکنه شک میکنه . به همین مسخرگی ممکنه مورد سوظن الکی قرار گرفته باشی .