2777
2789
عنوان

کدوم خواستگار

198 بازدید | 12 پست

شرایط دختر =مجرد زیبا ۴۰ ساله شاغل در شرکت خصوصی ماهی ۱۲ میلیون حقوق

شرایط خواستگار اول= رئیس بانک ۵۵ ساله دوتا پسراش ازدواج کردن و پزشک هستند

خواستگار دوم= پسر مجرد ۳۵ ساله مغازه مکانیکی داره ولی خانوادش مخالفن

خواستگار سوم= پسر مجرد ۴۰ ساله شغل میوه فروش مغازه اجاره ای خونه هم اجاره ای

اهل مسافرت نیست فقط سالم و ورزشکار و اخلاق خوب داره 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اول 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

اسی من شرایطم مشابه شماعه اولی هم میتونی بچه بیاری هم بچه هات برادرهای و خانواده پدری خوبی خواهند داشت هم تحصیلات داره هم شان اجتماعی داره هم پولداره فقط ی اخلاقشو باید تحقیق کنی

دومیه خانوادش میسوزوننت از طرفی هم سنتم میبود بازم در شان شما نمیبود سومیه که اصلا حرفشو نزن

چرا میگی دومی در شأن نیست؟

اول اینکه خانوادش مخالفن و تو رو نمیپذیرن و اکه بپذیرن با اغوش باز برات کاری انجام نمیدن و ممکنه رفتارهایی انجام بدن که در شان شخصیت شما نباشه بالاخره شما الان ی خانم بالغی شخصیتت شکل گرفته راحت رد میکنی راحت نه میگی کسی بهت بی احترامی کنه بهت برمیخوره مثل عروس بیست ساله رفتار نمیکنی . دوم اینکه اون اقا ۳۵ سالشه هنوز تو سن جونیشه میتونه با دختر ۲۵ ساله هم ازدواج کنه ولی شما داری پا به میانسالی میزاری ممکنه به یک دنیا و دیدگاه مشترک نرسیده باشید باز اینجا همکف هم نیستید

تحصیلاتشم نگفتید چیه 

و اینکه خودتو چقدر به شغل ازاد علاقه داربد مثلا بگی همسرم رئیس بانکه یا بگی مکانیکه چه بخوایی چه نخوایی این دو جمله فید بکهای متفاوتی دریافت میکنی از مردم از جامعه ولی خب این بستگی به خودت داره که چقدر فید بکها یا حرف مردم برات مهم باشه