2777
2789

تو خونه با شرایط کنکور زیاد سوال حل کنی که عادت کنی سر جلسه خسته نشب

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ی نوشیدنی با قند فراوان ببر سر جلسه قبل دفترچه آخر بخور

ی بنده خدایی نوشابه برده بود

البته قبلش سر کنکورای آزمایشی تست کن ببین باهات سازگار باشه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام من 19 سالمه و امسال پشت کنکورم تا به الان 3 تا کنکور دادم ( دی و تیر پارسال و اردبهشت امسال)
به هیچ وجه اجازه بردن هیچ خوراکی ای اعم از قند و انرژی زا و .. و حتی آب هم نمیدن به شما خودشون سر حوضه بهتون میدن ممکنه آب سرد باشه یا گرم باشه این مشکل شما رو همه دارن ولی توی 1 سال انقدر آزمون تمرین میکنند که خستگی ذهنی کم بشه توصیه که میتونم بکنم تو 7 روز آخر 2 تا آزمون آسون بدی که روحیه ات رو نبازی و بیشتر سعی کنی توی این هفته روی روحیه و خواب کافی تمرکز کنی 

سلام من 19 سالمه و امسال پشت کنکورم تا به الان 3 تا کنکور دادم ( دی و تیر پارسال و اردبهشت امسال) به ...

من اردیبهشت حوزم خیلی اسون گرفت بچها یه باکس غذا کامل اورده بودن 

سلام من 19 سالمه و امسال پشت کنکورم تا به الان 3 تا کنکور دادم ( دی و تیر پارسال و اردبهشت امسال) به ...

اره نمیدن ولی من گواهی گرفتم وتوش باید پزشک بنویسه نیاز به مواد قندی داره در شرایط استرس و.. با اون گزاشتن.. وگرنه هیچی نمیزارن ولی خودشون آب وکیک میدن