تو خونه با شرایط کنکور زیاد سوال حل کنی که عادت کنی سر جلسه خسته نشب
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سلام من 19 سالمه و امسال پشت کنکورم تا به الان 3 تا کنکور دادم ( دی و تیر پارسال و اردبهشت امسال) به هیچ وجه اجازه بردن هیچ خوراکی ای اعم از قند و انرژی زا و .. و حتی آب هم نمیدن به شما خودشون سر حوضه بهتون میدن ممکنه آب سرد باشه یا گرم باشه این مشکل شما رو همه دارن ولی توی 1 سال انقدر آزمون تمرین میکنند که خستگی ذهنی کم بشه توصیه که میتونم بکنم تو 7 روز آخر 2 تا آزمون آسون بدی که روحیه ات رو نبازی و بیشتر سعی کنی توی این هفته روی روحیه و خواب کافی تمرکز کنی
سلام من 19 سالمه و امسال پشت کنکورم تا به الان 3 تا کنکور دادم ( دی و تیر پارسال و اردبهشت امسال) به ...
اره نمیدن ولی من گواهی گرفتم وتوش باید پزشک بنویسه نیاز به مواد قندی داره در شرایط استرس و.. با اون گزاشتن.. وگرنه هیچی نمیزارن ولی خودشون آب وکیک میدن