2777
2789
عنوان

چله بری

| مشاهده متن کامل بحث + 3102 بازدید | 30 پست

عزیزم به من گفتن چله داری چله بریدم الان شیش ماهه بازم باردار نشدم چله بریدن کار سختی نیست که چهارصد تومن پولش باشه بزرگای خانواده بلدن انجام بدن

خدایا به خوبا بی بی چک مثبت نشون میدی مگه ما بدا دل نداریم💔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم والا ولی وقتی همه کاری میکنه و نمیشه میگی همین یه کارم بکنم..شوهرم مشکلی نداره خودمم مشکل بارداری ندارم اما نمیشه..اینقدر دارو خوردمو آمپول زدم دیگه افسرده شدم

لا حول ولا قوته الا بالله......
عزیزم میتونی شماره ای چیزی بهم بدی

مادر شوهر من برام رفته بود دعا گفتن چله افتاده روش اومد بمن گفت بیا بریم چله بری منم خیلی بهم بر خورد از خونشون فرار کردم والبته خوب اعتقادیم ندارم کلا الانم مامان شدم چله هم نبریدم

سلام ببخشید میشه بپرسم چله چی هست؟

یه خرافات که متاسفانه تو بعضی شهرها رایج. تو شهر ماهم قدبم بوده الان شکر خدا داره کمرنگ میشه...

مثلا تو شهرستان ما قدیم میگفتن زن زائو تاچهل روز بعد زایمان چله داره نباید تو عروسی یه دختر شرکت کنه یا به حجله اش بره چون چله اشو به نوعروس منتقل میکنه و اون دبگه نمیتونه بچه دار بشه

بعد اگه عروس بچه دار نمیشده میگفتن احتمالا چله فلانی بهش خورده که توپست قبلیم توضیح دادم در صورتی که متخصصین  به این مشکل پی میبردن چه نسخه هایی برای نوعروس بیچاره که نمی پیچیدن. برای اطلاع از برخی تجویزها رجوع کنید به پست قبلیم😂👆👆

جالب اینجاست که اگه زائویی تو عروسی نبوده تا تقصیر گردن اون بندازن میگفتن ها ببین احتمالا بالا سر اتاق حجله یا کلا عروسی موشی گربه ای خلاصه یه موحود زنده ای اون شب زایمان کرده چله خورده بهش😂😂😂😂

والله من هم توعروسی خواهرم دو خانم زائو داشتیم که تو تمام مراسم های خواهرم حضور داستن خواهرم بعد پیشگیری یک ساله خداروشکر باردار شد

یکی دیگه از اقوامم جاری عروس سه روز بود زایمان کروه بود اونم سر سال باردار شد...

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
نمیدونم چی بگم والا ولی وقتی همه کاری میکنه و نمیشه میگی همین یه کارم بکنم..شوهرم مشکلی نداره خودمم ...

آی یو آی یا آی وی اف انجام دادین؟

امکان ندارد کسی برای دیگران چراغی روشن کند، و خودش در تاریکی بماند.

به نظر من نذر شیر برای حضرت علی‌اصغرکن، برای من جواب داد، ایشالا شما هم حاجت روا شین

من ریخته ام در رگ تو شیره جان     هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.    این همنفسی چه حس و حالی دارد.    در پیکر من دو قلب دارد ضربان
عزیزم میتونی شماره ای چیزی بهم بدی

اول باید با خودش هماهنگ بشه دخترش همسایه مامانمه بزار برم اونجا بش بگم چشم.فقط درخداست دوستی بده ک خصوصی برات بفرستم

خداجونم دوستت دارم .همیشه پناهم باش.بهم لیاقت بندگی بده .امین

یه سری مسائلی که رایج شده بین عوام به اسم دین و تجربه ی قدیمیا و.. متاسفانه اعتقادات یهودیه! مثل مالیدن خون قربانی به پیشونی نوزاد و پلاک ماشین، ادرار کردن روی دعا و ریختن ادرار رو فلان جا و چله بری و.....!!!! هیچ چیز نجسی (خون، ادرار و..) تو اسلام استفاده نمیشه و ترویج رفتار بت پرستانه ی یهودی هاست.

در کنار مراجعه به پزشک ماهر فقط از خدا بخواید مشکلتونو حل کنه و حقی از کسی رو نذارید به گردنتون بمونه.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
اول باید با خودش هماهنگ بشه دخترش همسایه مامانمه بزار برم اونجا بش بگم چشم.فقط درخداست دوستی بده ک خ ...

مرسی عزیزم..درخواست دوستی دادم برات

خانوما میدونم که اصلا با عقل جور در نمیاد اما من به چشم خودم دیدم که با دعا چقدر راحت یکی و میبندن و مشکل تو کارش میندازن...ماوراالطبیعه یه علمه و وجود داره و افرادی که علمش رو دارن راحت انجام میدن

نمیدونم چی بگم والا ولی وقتی همه کاری میکنه و نمیشه میگی همین یه کارم بکنم..شوهرم مشکلی نداره خودمم ...

یه دوست داشتم شش سال همین شرایط و داشت 

دارو ودرمان جواب نداد رفت یوگا برا رفع ناراحتی وتمدد اعصاب بعد شش ماه بچه دار شد الان سه تا بچه داره 

دکترا گفت فقط اضطراب درونی مانع بارداری تون بود 

خودم اولین با ر همچین چیزی میشنیدم 

یکی از دوستان همسرم هم 

نگه داشتن قناری تو اتاق خواب گفته بودن ضرر داره ودلیل عقیم شدنه 

شما هم ارامش داشته باش شرایط یوگا داری برو امیدوارم مشکلت حل میشه

نه اما دکترم گفته باید بری

خب برو حتما دنبال درمان دنبال این خرافات نباش که فقط وقتت رو هدر میدی

بعدشم این فکرهارو از خودت دور کن که استرست کم بشه.

امکان ندارد کسی برای دیگران چراغی روشن کند، و خودش در تاریکی بماند.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز