2777
2789
عنوان

چله بری

3102 بازدید | 30 پست

سلام خانوما..من چند ساله دارم واسه نی نی دار شدن تلاش میکنم اما تا الان موفق نشدم..چند وقت پیش یکی بهم گفت برو و چله بری رو انجام بده..خیلی ها بعدش باردار شدن...منم یکی و سراغ داشتم زنگ زدم که برم انجام بدم اما گفت هزینه اش 400 تومن میشه..خیلی حالم گرفته اس..میخوام حتما انجام بدم..کسی و سراغ دارید که کمتر بگیره و با انصاف تر باشه..اگه سراغ دارید خواهشا بهم معرفی کنید ممنونتونم

لا حول ولا قوته الا بالله......

من شنیدم اگه بری توحجله ی تازه عروس یاازروی موش یاگربه و...مرده ردبشی چله ردمیشه وباردارمیشی...

دوستام میشه امضام رادیدید5صلوات براحاجت دلم بفرستید😢😢انشاالله هرچی ازخدامیخواهیدبهتون بده😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی چله بری؟!

فقط برای اینکه بخوای حامله بشی هست؟!

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
من شنیدم اگه بری توحجله ی تازه عروس یاازروی موش یاگربه و...مرده ردبشی چله ردمیشه وباردارمیشی...

تو حجله چجوری بره اخه؟

نری گربه و موش مخصوصا بکشی

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

عزیزم چله بری فقط واسع کسیه ک تازه عروسی کرده و زایمان کرده ب بازوش میبنده...چخبره چهارصدتومن،،،مادرشوهرم ۱۰هزارتومن واسم درست کرد الان ب بازوم بستمش

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
 تو حجله چجوری بره اخه؟ نری گربه و موش مخصوصا بکشی

عزیزم مثلاوقتی میره دنبال عروس یاکلایکی ازاقوام راکه جهزیه اش راچیدن بره تواتاقش  اونجایی که ....حجله هست دیگه یاازروجنازه موش ردبشه...

چندشب پیش بحثش بودیکی میگفت بعد11سال باردارشدم.

دوستام میشه امضام رادیدید5صلوات براحاجت دلم بفرستید😢😢انشاالله هرچی ازخدامیخواهیدبهتون بده😢
عزیزم چله بری فقط واسع کسیه ک تازه عروسی کرده و زایمان کرده ب بازوش میبنده...چخبره چهارصدتومن،،،مادر ...

این که ایشون میگن چیزدیگس ..

مثلامیگن طرف بهش چله افتاده وازایناقدیمیامیگن

عزیزم. برای چی خودتو اذیت میکنی 

چون یکی از اقوامم درگیر این مسئله بود روی چله تحقیق کردم

نه دلیل علمی داره و نه سند دینی

خودتونو درگیر ابن تفکرات خرافی نکنید...

ما یه اصلی چه تو منابع دینی و جه تو علم روانشناسی روز داریم به نام تلقبن

یعنی با تلقین و فکر کردن مثبت یا منفی اون اتفاق به یمت خودت حذب میکنی بی تفاوتم باشی هیچ تاثیری نداره. یعنی مثل همون چیزی که میگبم از هرچی بترسی سرت میاد

قدیم انقدر رو این چیزا باور داستن واقعا براشون هم اتفاق میفتاده. ماها دیگه نباید به این خرافات دامن بزنیم. ما به این نیائل اعتقاد نداریم. تو عروسی خواهرم دو خانم زائو داشتبم خواهرم خداروشکر سرسال باردار بود...

یه بنده خدایی تعریف میکرد که تو 14 سالگی ازدواج میکنه قدیمم که رسم بوده سر سال عروس بجه بغل باشه....

چند سال میگذره و خبری از بجه نیست...

خانم بیچاره یه چیزایی تعریف میکرد از بلاهایی که سرش آوردن گفتن حتما چله خوردی

خلاصه میگه از ریختن ادرار مرد نامحرمی که زن زائوش تو عروسیم بوده تو کمرم

تا دوشیدن شیر زائو تو کمر شوهرمو و بستن کفن میت به کمر و .... آخرم بچه دار نسده

بردنش دکتر دکتر گفته سنش کمه و بدنش آمادگی باروری نداره از 18 که رد شد باردار میشه

خانم میگه تو 19 سالگی باردار شدم

الانم5 بچه دسته گل داره

شما هم بنظدم فقط به فکر درمان باش و البته یه دعاهایی تو مفاتیح اومده برای آرامش خودت اونا روهم انجام بده

امیدوادم بزودی تایپک مامان شدنتو بزنی

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز