2777
2789
عنوان

دلگرمی میخام

37 بازدید | 3 پست

سلام..از لحاظ روحی داغونم یه موضوعی یکساله داره اذیتم میکنه به کسی هم نمیتونم بگم.افکارم ریخته بهم..حس ترس و دلهره و ناامیدی دارم.کسی اینجوری بوده که خوب شده باشه خواهشن دلگرمی بدین یکم دلگرم بشم.حس میکنم دیگه خوب نمیشم

من وقتی خیلی شرایطم سخت میشه میرم سراغ قرآن و مخصوصا سوره یاسین رو به شکلی که امام زمان گفته میخونم 

بعد خوندن هم مشکلم حل میشه و هم آروم میشم

مشکل شما هم حل میشه فقط باید راه حلش رو پیدا کنی

برای همه اتفاقاتی میفته که مدتها درکیرش میشن و بعد یه مدت همه چیز جوری آروم میشه که انگار اصلا اتفاقی نیفتاده

من وقتی خیلی شرایطم سخت میشه میرم سراغ قرآن و مخصوصا سوره یاسین رو به شکلی که امام زمان گفته میخونم ...

اتفاقا میخونم.نماز میخونم.قران میخونم.صلوات میفرستم اما در حد چندساعت اروم میشم باز بهم میریزم ینی اون افکار هی میاد تو ذهنم دیونم میکنه.دارو خوردم یکماه خوب شدم ولی قطع کردم باز بهم ریختم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا میخونم.نماز میخونم.قران میخونم.صلوات میفرستم اما در حد چندساعت اروم میشم باز بهم میریزم ینی ا ...

سراغ دارو نرو

مشکلی که داری ممکنه آسیب های جدیدی برای تو داشته باشه؟

مثلا یک نفر آتو ازت داشته باشه بخواد اذیت کنه

یا پول زیادی قرض داده باشی بعد ممکن باشه طرف پس نده 

یا اینکه یه اتفاق بد افتاده و آسیباش هم بهت رسیده و دیگه آسیبی نداره بجز خاطراتش؟