2821
2789

اصلا حس خوبی نیست یکی دنبال حس ششم میگرده 

وقتی یک انسان بر پایه ی هیچ چیزی میاد حرف میزنه 

چرا امید واهی به خودتون میدید؟ 

تمام دلایل ها و استدلال ها رو کنار هم بزارید بهتر نتیجه میگرید تا حس ششم 

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اصلا حس خوبی نیست یکی دنبال حس ششم میگرده وقتی یک انسان بر پایه ی هیچ چیزی میاد حرف میزنه چرا امید و ...

چند روزه شوهرم باهام دعواش شده میگه دیگه نمیخوامت بریم طلاق بگیریم یا برم زن دوم بگیرم چند وقت پیش بهم خیانت کرد با ۵ نفر بود از اون روز فهمیدم حالم اصلا خوب نیس 

اونم منو درک نمکنه که کارش خوب نبوده میگه خوب کاری کردم که بهت خیانت کردم دوباره هم خیانت میکنم منم حالم خوب نیس نمیتونم این موضوع رو تحمل کنم هر روز میگه زن های مردم خوب اند تو بدی میگه مردم زن دارن من عن دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند روزه شوهرم باهام دعواش شده میگه دیگه نمیخوامت بریم طلاق بگیریم یا برم زن دوم بگیرم چند وقت پیش ب ...

دور از جونتون 

خوب. حس ششم الان به چه کار شما میاد ؟ 

وقتی همسرتون کاملا تصمیم گرفته اصلا دیگه باهاتون کاری نداشته باشه تا خودتون اقدام به طلاق کنید و اونم بگه که مهریه رو ببخش و از این صحبت ها 

ولی ظاهراً 

ایشون می‌دونه که شما جدا نمیشید فکر کنم شرایط طلاق رو هم ندارید 

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

دور از جونتون خوب. حس ششم الان به چه کار شما میاد ؟ وقتی همسرتون کاملا تصمیم گرفته اصلا دیگه باهاتون ...

من کاملا مستقلم واسه خودم شغل دارم و خونه بابام هم نشستیم و خونه دارم ولی خوب دوستش دارم شوهرم رو نمیتونم ازش دل بکنم تو رو خدا راهکار جلو پام بزارید دارم دق میکنم

من کاملا مستقلم واسه خودم شغل دارم و خونه بابام هم نشستیم و خونه دارم ولی خوب دوستش دارم شوهرم رو نم ...

این که کاملا مستقل هستی و ... 

نمیتونم درک کنم که این حجم از ضعف رو چرا از خودت نشون دادی ؟ 

عاشق چیه این مرد شدی ؟

عشق امنیت میخواد 

حس خوب میخواد 

این که هیچ کدوم از اینا رو بهت نمی‌ده و هر روز تخریب می‌کنه و اعتماد به نفست رو داغون کرده ! 

چرا فکر می‌کنی آسمون باز شده و این نازل شده برای تو 

ارزش تو یعنی اینه ؟؟ 

واقعا فکر کردی درست میشه ؟ 

این که کاملا مستقل هستی و ... نمیتونم درک کنم که این حجم از ضعف رو چرا از خودت نشون دادی ؟ عاشق چیه ...

میگه با هم زندگی میکنیم توی یک خونه ولی مثل خواهر و برادریم باهم تو برو دنبال خیانت کردن منم میرم دنبال خیانت کردن

میگه با هم زندگی میکنیم توی یک خونه ولی مثل خواهر و برادریم باهم تو برو دنبال خیانت کردن منم میرم دن ...

تو تاپیک خودت هم گفتم

تو باید پا روی احساساتت بزاری ! 

وقتی به تمام وجودت داره توهین میشه 

چرا بخاطر احساسات بمونی تو این زندگی

احساساتی که هیچوقت هم محبت از طرف این آدم نمی‌بینی!

باید تمومش کنی

وقتی شرایطش رو داری! 

ما یک بار زندگی میکنیم 

وقتی به ته خط میرسیم 

وقتی به بن بست میرسیم 

باید مسیر رو تغییر بدیم 

وقتی هر کاری کردی نشده 

باید بیخیال بشی 

خاله من بعد از ۱۵ سال زندگی با دو تا بچه 

طلاق گرفته نفر دوم زندگیش عاشقانه داره باهاش زندگی می‌کنه ! 

دنیا به آخر نرسیده که مسیرت رو تغییر بده