2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مسخره ترین شیوه شناخت آدما از روی شغلشونه، اونم تو ایران که امکان انتخاب شغل وجود نداره و اکثرا ناچا ...

عاقاااا چرا همه گارد دارین سر این موضوع:/

بخدا قصد توهین ندارم همه شغلاقابل احترامن

من چون خودم دوست داشتم نظامی بشم نظامیارم دوست دارم اینم میدونم ک عین همه جاهای دیگ ک علاوه بر ادم خوبا ادم بدم وجود داره.. میدونم مابین نظامیام همون اندازه ای ک ادم خوب هست بدم هست🙂

عاقاااا چرا همه گارد دارین سر این موضوع:/بخدا قصد توهین ندارم همه شغلاقابل احترامنمن چون خودم دوست د ...

گاردی ندارم عزیز

فقط گفتم آدما رو از روی شغلشون نمیشه شناخت و در هر قشری خوب و بد هست. همین

باید برای شناخت وقت گذاشت، حالا طر هر کاره ای هست فرق نداره، نظامی یا پرستار یا مهندس و دکتر و ....

تاپیکامو نگاه بندازیمخصوصا تاپیک اولمشاید از چشت بیفتن...من ک متنفرم از همشونبدبختم کردچون نظامیه دس ...

بگردم خب(: خیلی سخت بوده قطعنی کلمه ای هم ندارم ک ب کارببرم برا تسکین دردت.. ولی چون خدمم دختذمم و هم جنسمی اون ترسی ک داشتی و حال بدی ک داشتیو بااینکه تجربه نکردم ولی اون ناامنیه اون حسی ک دستت ب جایی بندنی و کسی باورت نداره   تنها بخاطردختربودنت رو میتونم بفهمم(: فق بسپارش ب اون بالایی امیدوارم زودی تقاض پس بده..