2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مسخره ترین شیوه شناخت آدما از روی شغلشونه، اونم تو ایران که امکان انتخاب شغل وجود نداره و اکثرا ناچا ...

عاقاااا چرا همه گارد دارین سر این موضوع:/

بخدا قصد توهین ندارم همه شغلاقابل احترامن

من چون خودم دوست داشتم نظامی بشم نظامیارم دوست دارم اینم میدونم ک عین همه جاهای دیگ ک علاوه بر ادم خوبا ادم بدم وجود داره.. میدونم مابین نظامیام همون اندازه ای ک ادم خوب هست بدم هست🙂

عاقاااا چرا همه گارد دارین سر این موضوع:/بخدا قصد توهین ندارم همه شغلاقابل احترامنمن چون خودم دوست د ...

گاردی ندارم عزیز

فقط گفتم آدما رو از روی شغلشون نمیشه شناخت و در هر قشری خوب و بد هست. همین

باید برای شناخت وقت گذاشت، حالا طر هر کاره ای هست فرق نداره، نظامی یا پرستار یا مهندس و دکتر و ....

تاپیکامو نگاه بندازیمخصوصا تاپیک اولمشاید از چشت بیفتن...من ک متنفرم از همشونبدبختم کردچون نظامیه دس ...

بگردم خب(: خیلی سخت بوده قطعنی کلمه ای هم ندارم ک ب کارببرم برا تسکین دردت.. ولی چون خدمم دختذمم و هم جنسمی اون ترسی ک داشتی و حال بدی ک داشتیو بااینکه تجربه نکردم ولی اون ناامنیه اون حسی ک دستت ب جایی بندنی و کسی باورت نداره   تنها بخاطردختربودنت رو میتونم بفهمم(: فق بسپارش ب اون بالایی امیدوارم زودی تقاض پس بده..