2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

160 بازدید | 8 پست

سلام خانم ها

تو هفته ۲۰ بارداری رفتم سونوگرافی گفت بعد از کلی برسی گفت دختره اما پاهاش بسته ست

توی برگه سونوگرافی هم نزد دختر

حسم میگه پسره

تست نمک و تست چینی هم پسر اومد

بنظرتون چقدر امکان داره تشخیص درست باشه؟؟

دختره

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مهم فقط سالم باشه عزیزم نمک وچیزلی دیگه ک ازتشخیص دکترحای یااگه پنجاه درصذم باشه درستره

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

همونه که گفته

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

عجیبه تو برگه ننوشته چون تو انومالی مینویسن. اکه پاش بسته بوده باید بهت میگفت بری شیرینی بخوری برگردی. حالا چون ننوشته تو برگه یه سونوی ساده فقط برای تشخیص جنسیت برو جای دیگه.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز