2777
2789
عنوان

خاطرات پریودی

113 بازدید | 8 پست

چه خاطراتی دارید یا وقتی پریودید چطوری می‌شید عصبی می‌شید زودرنج میشید؟

من دیشب سر اینکه مجری یکم زود با پزشکیان صحبت میکرد گریه میکردم😂

یه بار دیگه رفته بودم پیوی یکی که زیاد باهم صمیمی نبودیم میگفتم بغلم کن گریه میکردما میگفتم هیچکس منو دوست نداره😂خداروشکر طرف اهل سواستفاده نبود

بچها اصلا دختر لوسی نیستم اینطور مواقع زیادی حساس میشم رفتارم دست خودم نیس مسخره نکنید😅🍃

شمام تعریف کنید

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

منظورم اینکه یکم تند با پزشکیان صحبت میکرد 

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز صبح سر جلسه امتحان ترم پریود شدم و نتونستم کامل بنویسم 

اصلا نفهمیدم چجوری برگه رو تحویل دادم و با چه حالی خودمو رسوندم خونه

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

گفتم بهشون من پیتزا و پاستیل میخوام کسی محل نداد بابام پاشد رفت سرکار مامانمم گفت باشه فردا 

من اول یکم سلیطه بازی درآوردم بعدش کوتاه اومدم رفتم توی اتاق یهو بلندددددد گریه میکردم طوری ک فکر کنم صدای گریه هام تا سر کوچه میرفت😂

تا اینکه مامانم گفت گریه نکن پاشو برو بخر دلم برات سوخت 

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

همینجورم پاچه هم میگیرمم

این به کنار

زودرنج نمیشی؟

من یبار دیگر سر اینکه در لج کرده بود قفل نمیشد های های گریه میکردم 

کلا یه وضعیم

گفتم بهشون من پیتزا و پاستیل میخوام کسی محل نداد بابام پاشد رفت سرکار مامانمم گفت باشه فردا من اول ی ...

الهی😂😂

من اینطور مواقع میگم دیدی دوسم نداشتین اصلابهم توجه نمیکنید🥺😂

متاسفانه خیلی بده 

امروز صبح سر جلسه امتحان ترم پریود شدم و نتونستم کامل بنویسم اصلا نفهمیدم چجوری برگه رو تحویل دادم و ...

دل‌درد؟

الهی😂😂من اینطور مواقع میگم دیدی دوسم نداشتین اصلابهم توجه نمیکنید🥺😂متاسفانه خیلی بده

منم دقیقا همینم 

فکرشو بکن یکی از نزدیکانم فوت شده بود شبی که فرداش خاکسپاری بود رفتم توی حیاط گریه میکردم دلم لواشک میخواد 

زنگ زدم پارتنرم گفتم کجایی گفت روستام فردا صبح کار دارم موندم همینجا یهو زدم زیر گریه طفلی گفت خب من چطور بیام لواشک بیارم برا تو😂🤷🏻‍♀️

گفتم نمیدونم یکاریش کن بدبخت زنگ زده بود یکی گفته بود براش لواشک بگیر ببر 

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️