2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😧😧😧

938 بازدید | 36 پست

من چند روز پیش وایتکس ریخت به شلوار مشکیم. بعد رنگ رنگرزی از عطاری خریدم و رنگش کردم. اما از قابلمه برا رنگ کردن استفاده کردم. حالا بعد از دو هفته مهمان دارم و میخواستم خورش درست کنم. تو همون قابلمه پیاز سرخ کردم و دو کیلو گوشت ریختم توش. یهو دیدم گوشت یه جاهاییش سیاه شد. یه دفعه یادم اومد این همون قابلمه است. گوشتا رو درآوردم. سیاهیاش رو بریدم و ریختم تو یه قابلمه دیگه. اما الان خیلی ناراحتم. نکنه غذا مسموم باشه😵😵 گوشت هم ندارم که دوباره درست کنم. به نظرتون چکار کنم😣😣😣😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه قابلمه سیاه شده بود

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من اگه بودم گوشتارو استفاده نميكردم  ميتوني عذا تز بيرون بگيري  يا يه چيزي با مرغ درست كني

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

استاتر عزیزم تو قابلمه ایی ک شلوار رنگ کردی .. میخای غذا درست کنی  😕😕😕😕

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥